.Net og Webutvikler (Full-stack)

AKVA group er en teknologi- og servicepartner som leverer avansert teknologi, utstyr og tjenester til havbruksnæringen over hele verden. Bedriften har over 950 ansatte, herav ca 400 i Norge, kontor i 11 land og opplever vekst i omsetning og inntjening. Vi er et børsnotert selskap i verdens raskest voksende matvaresektor, og leverer alt fra enkeltkomponenter til komplette anlegg, både til sjø- og landbasert akvakultur.

Selskapet er anerkjent som pioner og verdensledende innen oppdrettsteknologi i over 40 år. Les mer om AKVA group på vår hjemmeside http://www.akvagroup.com

 

 

 

AKVA group Software AS utvikler og leverer i første rekke programvaren Fishtalk, ERP-systemet der mesteparten av verdens oppdrettslaks blir fulgt fra vugge til grav. I tillegg har vi Photofish, Fishtalk Equipment og andre systemer innenfor oppdrettsbransjen.

Fishtalk har en lang historie, som går helt tilbake til tidlig 80-tall og de første norske fiskeoppdretterne, og er nå den ledende programvareløsningen i bransjen.

Kundene våre stiller høye krav til effektivitet og god brukeropplevelse i programvaren. Vi er derfor i ferd med å gå over til en mer moderne teknologi og fornyer løsningene med apper, web- og skyløsninger. Vi er kontinuerlig i gang med å digitalisere en stadig større del av våre kunders forretningsprosesser, og i vår kommende AKVA Cloud vil vi gi tilgang til data og funksjonalitet via moderne REST-API og enkle brukergrensesnitt.

 

Vi søker nå Full Stack-utviklere med kompetanse på moderne løsninger og arkitektur, som kan bidra til å forsterke og videreutvikle våre eksisterende team. Samtidig har vi en eksisterende kodebase som må vedlikeholdes og sees i sammenheng med nyutviklingen.

 

Vi søker deg med kvalifikasjoner innen:

 • .NET C#
 • Webutvikling for desktop og mobil (gjerne progressive web apps)
 • Design, utvikling og bruk av REST-API
 • Bruk av skytjenester for hosting av programvare
 • MSSQL Server

 

Andre ønskelige kvalifikasjoner:

 • Business Intelligence
 • Datavarehus/ETL
 • NoSQL-databaser
 • Windows client/server
 • WinForms
 • Tråding og parallell prosessering
 • Apputvikling (fortrinnsvis Android)
 • GUI
 • Erfaring fra oppdrettsnæringen

 

 

 Krav til stillingen:

 • Bachelor eller master innen softwareutvikling

 

Det er en fordel om du har erfaring fra å jobbe i smidige utviklingsteam, da våre utviklere jobber i team som bruker Lean-prinsipper gjennom arbeidsprosesser basert på Scrum og Kanban. Vi har en dedikert Agile Coach som bidrar til kontinuerlig forbedring av metodikk og prosesser.

Du er nysgjerrig av natur og har stor lærevilje. Gode samarbeidsegenskaper vil også bli verdsatt.

 

Hva kan vi tilby deg?

Vi tilbyr faglig utvikling, spennende arbeidsoppgaver, gode kolleger og et trivelig arbeidsmiljø i nye lyse, fine lokaler i Trondheim sentrum. Vi har konkurransedyktige betingelser med gode forsikringer og pensjons¬ordninger, samt tariffavtale med AFP. Som utvikler hos AKVA group vil du ha tilgang til online kurs og bli oppfordret til å delta på kurs, konferanser og andre former for faglig utvikling.

 

Har du lyst til å jobbe med utvikling i en av Norges mest attraktive bransjer?

Da håper vi å høre fra deg!

 

Hvis du har spørsmål om stillingen er det bare å ta kontakt med oss.

 

 

Job Information

Customer: AKVA group Software AS
No of Positions: 2
Industry: IT
Discipline: IT
Sub Category: Development .Net, Web development, IT
Type: Permanent, Full time
Location: Sør-Trøndelag
 Trondheim
Role: Specialist

Apply for Position

Published: 09/07/2018
Deadline: ASAP
Reference No.: 1026059
Apply for Position

Contact Information

Lisa Bremseth
Lisa.Bremseth@no.experis.com

Katrine O Westheim
Katrine.O.Westheim@no.experis.com