Prosjektleder innenfor finansielle prosesser

ManpowerGroup er Norges største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap. Med over 60 års erfaring har vi utviklet rutiner og nyskapende løsninger som gjør kundene våre bedre rustet i The Human Age, der kampen om talentene og arbeidskraften er stadig økende. Vi er ledende i å finne riktig bemanningsløsninger gjennom å kombinere det enkelte menneskets potensiale med organisasjoner ambisjoner. ManpowerGroup leverer sine tjenester gjennom Experis, Manpower, Right Management, Workshop Bemanning og ManpowerGroup Solutions. I Norge er vi landsdekkende og representert med 35 avdelingskontorer.

Tror du på at vi utvikler oss mot RPA, blockchain og andre effektive løsninger? Hvis ja - da tror vi at denne stillingen er noe for deg!

 

 

Hva skal du jobbe med?

 

Som prosjektleder skal du selvstendig lede utviklingsprosjekter av både liten og stor karakter, samtidig som du kontinuerlig arbeider med prosessforbedringer og effektiviseringer.

 

Du vil arbeide bredt med å forbedre konsernets finansielle prosesser og system. Du vil spille en sentral rolle og få en unik mulighet til å påvirke organisasjonen. Tradisjonelt har vi fokusert mer på den daglige driften framfor utvikling. Med din hjelp vil vi endre på dette!

 

Du blir en del av ManpowerGroup sin avdeling Nordic Finance Operations. Avdelingens hovedfunksjon er å kvalitetssikre, utvikle og støtte de finansielle prosessene i ManpowerGroup i Norden. Den transaksjonsbaserte økonomileveransen blir utført av outsourcingpartnere rundt om i hele verden. Hele Nordic Finance Operations består i dag av 45 personer.

 

ManpowerGroup verdsetter sine medarbeidere og har fokus på den enkeltes utvikling. Tiltro, respekt og høyt ambisjonsnivå kjennetegner vårt arbeidsmiljø.

 

 

Hvem er du?

 

Du er selvgående, strukturert og har høy grad av gjennomføringsevne. Du har regnskaps- og økonomiforståelse samt erfaring og forståelse for de økonomiske prosessene.

 

I denne rollen mestrer du å se detaljene samtidig som du beholder helhetsperspektivet.

 

Du evner å være diplomatisk og til å forklare komplekse problemstillinger på en enkel måte. Er du en lagspiller som motiveres av høyt tempo, mye kommunikasjon både internt og eksternt og en god dose humor vil du trives hos oss.

 

Vi søker etter deg som er overbevist om at alle oppgaver kan gå raskere, bli bedre og koste mindre – med høyere kvalitet.

 

Da du i denne rollen vil ha internasjonale kontakter er det veldig viktig at du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk. Du har gjerne erfaring fra større selskaper med prosesser av kompleks art og/eller er vant til å jobbe mot en eller flere outsourcingpartnere.

 

 

 

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Sissel T. Melkild, sissel.melkild@no.experis.com eller Berit G. Berge, berit.berge@no.experis.com

 

Job Information

Customer: MANPOWERGROUP AS
No of Positions: 1
Industry: Finance
Discipline: Management, Economics / Accounting / Salary, Administration
Sub Category: Project controller, Auditor, Business Control, Project Planning/Project control, - Economics / Accounting / Salary, Project Manager
Type: Permanent, Full time
Location: Oslo
Role: Specialist

Apply for Position

Published: 10/07/2018
Deadline: 17/08/2018
Reference No.: 1026285
Apply for Position

Contact Information

Sissel Teoh Melkild
Sissel.Melkild@no.experis.com

Berit Grindstad Berge
Berit.Berge@no.experis.com