Team leader

Har du en motiverende personlighet og evner til å skape et team som kan leve opp til høye forventninger i en hurtig voksende bransje? Vi søker en  Team Leader for å lede våre teknikere i Norge!

 

Vestas SBU NCE > Service Norway

Vestas Northern & Central Europe er en salgsenhet som dekker blandt annet Norden, og vi har et felles ansvar for salg, installasjon og service på alle vindparkene i området. Vi jobber nå for å bli nummer en innen moderne energi også i Norge, og med våre ambisjoner og fokus på medarbeidere vil vi ikke bare sørge for at vi er nummer en i moderne energi, men også blir gjenkjent som en av de beste selskpene å jobbe hos.

 

Den norske service avdelingen er ansvarlig for service og vedlikehold på alle parkene i Norge. Det er et uformellt og åpent miljø, med fokus på at jobbhverdagen skal gi utfordringer og muligheter til å utvikle seg sammen med resten av teamet. Du vil få sjansen til å jobbe i en kraftig voksende industri sammen med høyt motiverte kollegaer.

 

Som Team Leader vil du få ansvaret for vår aller viktigste ressurs, teknikerne. Du skal videreutvikle både Vestas og kunde teknikere som jobber ute på parkene. Jobben din blir dermed å sørge for at motivasjonen og ferdighetene som trengs er på plass, og sikre at vi har de riktige teknikerene, for å kunne nå målene som er satt for avdelingen. For å kunne gjøre dette må du kunne jobbe tett sammen med funksjonene på kontoret, og sikre at de som er ute i feltet har alt de trenger for å kunne lykkes.

 

Ansvarsområder

 • Lede og utvikle en kultur som fokuserer på disiplin, sikkerhet og en strukturert jobbhverdag
 • Kontinuerlig jobbe for at hver enkelt tekniker evner å være mest mulig selvkjørende, og at de har de riktige rammene og verktøyene for at det skal lykkes
 • Motivere team som sørger for at alle parkene Vestas drifter oppnår sine KPI og operasjonelle mål
 • Implementere og vedlikeholde all praksis knyttet til sikkerhet etter Vestas sine standarder
 • Sikre at alle sikkerhetsregler blir fulgt og sørge for at gruppen oppretholder målet om null skader.
 • Ansvar for at hver enkelt park har kontinuerlig høy operasjonel effektivitet
 • Sørge for at eget kostsenter holder seg innenfor rammene
 • Ansvar for å levere og drifte parkene som beskrevet i service kontraktene
 • Ansettelser og personalansvar

 

Kvalifikasjoner

 • Tidligere erfaring som leder for et team med teknikere som jobber med vedlikehold og feilretting ute i feltet
 • Gode datakunnskaper og vant til å bruke data i jobbhverdagen
 • Kunne kommunisere tydelig på norsk og engelsk
 • Førerkort Kl.B

 

Kompetanser

 • Evnen til å relatere til og motivere medarbeidere
 • Kunne fungere som en rollemodell ved å veilede og coache sine ansatte, for å skape et team som er høyt motivert og oppnår sine mål både som en gruppe, men også overordnede mål som avdeling
 • Vise til kontinuerlig forbedring og fokus på kvalitet og sikkerhet

Hva vi tilbyr

Om du er den riktige kan vi tilby sjansen til å komme inn i et team som nettopp har etablert seg i Norge. Vi ønsker en kollega som er like entusiastisk for vindkraft som vi er, og du vil bli møtt med en positiv instilling, god atmosfære og en kultur som sier at vi skal nå målene sammen. Du får mulighet til å utvikle deg, først og fremst personlig, men også karieremessig, i et verdensledende konsern.

 

Tilleggsinformasjon

Vårt kontor ligger ved Ranheimsvegen 10, 7044 Trondheim. De første 2 månedene vil være praksis hvor du skal igjennom opplæring sammen med en Field Trainer for å få innsikt i jobbhverdagen til våre teknikere, og kunnskap om hvordan en vindmølle fungerer, enten i Norge eller i Danmark. Etter dette vil det være oppmøtested på vårt kontor i Trondheim. Det er medregnet opp til 80 reisedager i året for å besøke de ulike parkene vi drifter i Norge.

 

For spørsmål til stillingen, kontakt Aleksander Uthus på +47 90299786

 

 

About Vestas

Vestas is the energy industry’s global partner on sustainable energy solutions. We design, manufacture, install, and service wind turbines across the globe, and with 92 GW of wind turbines in 79 countries, we have installed more wind power than anyone else.

 

Through our industry-leading smart data capabilities and unparalleled 78 GW of wind turbines under service, we use data to interpret, forecast, and exploit wind resources and deliver best-in-class wind power solutions. Together with our customers, Vestas’ more than 23,900 employees are bringing the world sustainable energy solutions to power a bright future.

 

We invite you to learn more about Vestas by visiting our website at www.vestas.com and following us on our social media channels.

 

Job Information

Customer: Vestas
No of Positions: 1
Industry: Manpower
Discipline: Industry and production
Type: Full time, Permanent
Location: Trøndelag
 Trondheim
Role: Manager

Apply for Position

Published: 05/07/2018
Deadline: 04/08/2018
Reference No.: 1026321
Apply for Position

Contact Information

Asseline Grindheim