Spare- og investeringsrådgiver

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

 

På vegne av en kunde, som er èn av norges ledende konserner innen bank/finans, søker vi etter deg som vil ha en spennende rolle som spare- og investeringsrådgiver i et dynamisk miljø i Tromsø!

 

Du vil ha ansvar for nysalg av plasseringsprodukter,og å hente nye plasseringskunder på eget initiativ. Godt forberedte kundemøter og høy egenaktivitet er sentralt for rollen.  Rollen har som hovedområde; proaktivt skaffe helt nye formuende kunder i hele Norge, ved bruk av både video – og fysiskemøter.

 

Du skal optimere forretningsmessige resultater, volumvekst og kundetilfredshet, og ta i bruk digitale verktøy for å betjene kunden.

 

Din støtte i dette arbeidet vil være tilgang til det aller beste av fagressurser i banken, samt vårt rådgivningskonsept som har stor anerkjennelse i markedet.

 

Du vil få en stor grad av frihet, ansvar og tillit, slik at du kan, basert på profesjonell rådgivning hjelpe våre kunder med å nå sine mål.

 

Stillingen er fortrinnsvis tenkt lokalisert til Tromsø, men vi er åpne for å diskutere andre muligheter.

For å lykkes i rollen som investeringsrådgiver må du være en god relasjonsbygger som evner å samarbeide godt på tvers av organisasjonen, i tillegg til å skape en god kontakt med kundene. Du må like å kontakte nye kunder og bruke telefon og videomøter som et sentralt arbeidsverktøy.

 

Du må være fleksibel og proaktiv i forhold til å bygge gode relasjoner og nettverk, internt og eksternt. Du må også ha en evne til å jobbe selvstendig, samtidig som du er en god lagspiller.

 

Du må inneha god fagkunnskap om verdipapirer, strukturerte produkter og forsikringsmarkedet. I tillegg har du god markedskunnskap og interesse for plassering. Du har et eget driv for å bli best i det du gjør. Du trives med å levere resultater og er glad i å jobbe med mennesker.

 

Du har/ er:

  • Gode kommunikasjonsevner
  • Dokumenterte salgsresultater vil vektlegges
  • Bachelorgrad innenfor relevant retning er et fortrinn, men ikke et krav
  • Kjennskap til interne systemer/ kundesystemer
  • AFR- sertifisering vil være en stor fordel, men ikke et krav
  • Flytende i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Kan dette være noe for deg?

 

Registrer deg med CV på www.manpower.no og send oss din søknad i dag.

 

 

 

Vi kontakter fortløpende aktuelle søkere for kartleggingssamtale/intervju.

 

Merk at ved et intervju må du kunne fremvise originale vitnemål fra studier og attester fra arbeidserfaring.

 

Job Information

No of Positions: 1
Industry: Manpower
Discipline: Bank / Finance / Insurance
Sub Category: Advisor, Customer service consultant/prosessor/advisor
Type: Full time
Location: Troms
 Tromsø
Role: Consultant

Apply for Position

Published: 11/10/2018
Deadline: 20/10/2018
Reference No.: 1027291
Apply for Position

Contact Information

Hanne Indira Kristiansen
Phone 91709558
Hanne.Indira.Kristiansen@manpower.no