Samarbeidspartner til Experis?

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Experis er en av Norges største konsulentformidlere og for å kunne sikre tilgang på kompetansen våre kunder etterspør er vi alltid på jakt etter potentsielle nye samarbeidspartnere.

Har du spisskompetanse og er selvstendig konsulent eller sitter i et fagmiljø, men ikke har tilgang til de oppdragene dere ønsker ta gjerne kontakt for en samtale om mulige samarbeid.

 

Besøk oss på www.experis.no

 

SELVSTENDIG KONSULENT?

Som en selvstendig samarbeidspartner til Experis, drar du nytte av hele vår kundeportefølje samtidig som du får alle fordelene vårt administrasjonsapparat kan tilby deg som økt faktureringsgrad, avtalehåndtering, prisforhandlinger, kompetanseutvikling med mer.

 

KONSULENTSELSKAP/SELVSTENDIG KONSULENT?

Det våre eksisterende samarbeidspartnere verdsetter høyest, er tilgang til rammeavtaler og spennende prosjekter hos de største virksomhetene i Norge.

Våre kunder har spennende og utfordrende oppdrag av varierende kompleksitet.

Vi går ofte sammen med våre partnere for å vinne nye, store anbud.

 

Våre samarbeidspartnere får:

- Profesjonell oppfølging

- En global merkevare

- Tilgang til en meget sterk kundeportefølje

- Administrativ støtte til å håndtere avtaleverk o.l

 

Hva kan Experis tilby deg

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Job Information

No of Positions: 5
Industry: Engineering
Discipline: Engineering
Sub Category: Mechanical, Subsea, Electro/Electrical Power, Automation / Instrumentation, Project Management, Project Planning/Project Control, Contract, Health Safety Environment, Quality, Technical Drawing/Construction Design, Technical Sales, - Engineering
Type: Full time
Location: Hordaland
 Bergen, Askøy, Austevoll, Austrheim, Bømlo, Eidfjord, Etne, Fedje, Fitjar, Fjell, Fusa, Granvin, Jondal, Kvam , Kvinnherad, Lindås, Masfjorden, Meland, Modalen, Odda, Os, Osterøy, Radøy, Samnanger, Sund, Sveio, Tysnes, Ullensvang, Ulvik, Vaksdal, Voss, Øygarden, Stord

Apply for Position

Published: 06/08/2019
Deadline: ASAP
Reference No.: 1030874
Apply for Position

Contact Information

Kristian Longvastøl
Phone +47 99 00 32 68
Kristian.Longvastol@no.experis.com

Birte Holmedal
Phone +47 91 58 60 73
Birte.Holmedal@no.experis.com