Salg- og kundeservicemedarbeider

Har du interesse for kundeservice og salg? Vi opplever økende behov hos våre kunder for denne type kompetanse. Vi ser etter aktuelle kandidater for spennende oppdrag. Vi har kunder i de fleste bransjer, som har ulikt behov for kompetanse. Dersom du har kompetanse og erfaring innnen kundeservice og salg så ønsker vi gjerne at du sender oss en søknad hvor du beskriver din bakgrunn. Vi søker deg som er sulten og engasjert for nye muligheter!

 

Søknadsfrist: Send inn søkand fortløpende.

Arbeidstid: Dagtid

Arbeidssted: Haugesund

 

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med 30 kontorer. Følg oss på Facebook, blogg og Twitter.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i attraktive oppdrag hos våre spennende kunder. Vi i Manpower prioriterer god medarbeideroppfølging, selv i en travel hverdag. Du skal føle deg hjemme hos oss, og som en del av vårt Manpower-team. Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger. Manpower er en IA-bedrift.

 

Kvalifikasjoner:

  • Relevant utdanning/fagbrev er en fordel, men ikke et krav.
  • Relevant erfaring innen salg og kundeservice.
  • Flytende norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

 

Personlige egenskaper:

  • Ryddig og serviceinnstilt.
  • Stor arbeidskapasitet og pliktoppfyllende.
  • Praktisk og løsningsorientert.

 

Vi søker med andre ord deg som er serviceinnstilt, fleksibel og evner å prioritere. Du er god til å kommunisere, både med kunder og kolleger. Ansvarsfull, strukturert og nøyaktig er egenskaper som beskriver deg godt.

Er dette interessant for deg? Send oss en søknad så fort som mulig. Vi gjennomgår søknader fortløpende og aktuelle blir kalt inn på intervju på kort varsel.

 

Vi gjør oppmerksom på at søknad må sendes via våre hjemmesider. Opprett en jobbsøkerprofil på www.manpower.no og legg inn så utfyllende informasjon som mulig i din CV, da denne er grunnlaget for hvem som går videre i prosessen. Legg så inn en kortfattet søknad på din profil.

 

Søknader sendt pr. mail har vi dessverre ikke mulighet å vurdere. Alle kandidater vil få en tilbakemelding, enten pr. telefon eller pr. mail.

 

Vi gleder oss til å få din søknad!

Job Information

No of Positions: 1
Industry: Manpower
Discipline: Curstomer service/Call senter, Sales positions
Sub Category: Custormer service representative, Sales consultant / sales person, Order desk employee / receiver, Data entry operator, Meeting booker, Customer service / support / web-based solutions, First line support, Consultant / Customer service representative, Sales consultant, Salesperson, Salg
Type: Temporary position, Full time
Location: Rogaland
 Haugesund
Role: Specialist, Employee

Apply for Position

Published: 16/09/2019
Deadline: ASAP
Reference No.: 1031309
Apply for Position

Contact Information

Arild Wenneck Askeland
Phone 99468140
Arild.Wenneck.Askeland@manpower.no