Utvikler til Leth Agencies, fast rekruttering!

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Leth Suez Transit Ltd AS (Leth Agencies) er et ledende internasjonalt shipping agency. De leverer tjenester til et bredt spekter av kunder, med fokus på logistikk og koordinering for skip som transiterer Suez kanalen i Egypt. Dette styres fra deres hovedkontor i Oslo, sammen med kollegaer i Danmark, Singapore og Egypt. Selskapet har de seneste årene vokst betydelig, både i volum og ansatte. Det er totalt ca 84 ansatte, hvorav 13 på Oslo kontoret. De ser et potensiale for å forbedre sine digitale tjenester, samt videreutvikle og modernisere interne systemer.

 

Om rollen

I rollen som Utvikler vil du samarbeide tett med en erfaren IT-manager i Oslo, og dere deler på ansvaret for å videreutvikle eksisterende og nye prosjekter internt og eksternt. Dette er en spennende og nyopprettet stilling og for riktig person finnes det mange forskjellige områder du kan fordype deg innen. Du vil bli tildelt mye ansvar, med gode muligheter for å dra nytte av din erfaring og sette ditt særpreg på arbeidet. Du vil være en viktig bidragsyter i utviklingen av nye brukersystemer skrevet i web, samt oppgraderte web-løsninger. Videre vil du ta del i den daglige IT-driften og vedlikehold av eksisterende IT-system frem til dette fases ut. Du vil også ha en supportfunksjon for kollegaer internt. Internt i Leth Agencies er de opptatt av å ha en hyggelig og behagelig arbeidsplass for alle ansatte. Vi ser derfor etter deg som både vil bidra til og dra nytte av et sosialt og trivelig arbeidsmiljø.

 

For å lykkes som Utvikler er du

En sosial lagspiller som liker å samarbeide daglig i samtaler og diskusjoner på tvers av avdelinger og ansvarsområder. Du er engasjert i ditt fagområde og du er sulten på å lære nytt, samtidig som du deler din kunnskap med de rundt deg. Det er viktig at du er løsningsorientert og kreativ, du er rask til å løse utfordringer og ligger i forkant av problemer. Videre er du selvgående og organisert, du strukturerer din arbeidshverdag slik at du prioriterer riktig, samtidig som du klarer å holde flere oppgaver igang samtidig. For å lykkes i denne rollen må du ha gode evner til å vurdere og beslutte om viktige avgjørelser som kommer til bedriftens beste interesse.

 

Kvalifikasjoner

  • Relevant erfaring innen systemutvikling for webapplikasjoner skrevet i HTML5, css, php, javascript/jQuery
  • Hovedvekt på Fullstack, men gjerne med ekstra tyngde på front-end
  • Relevant erfaring, eller stort ønske og engasjement for å lære IT-Drift (Nettverk/Brannmur, Windows servere/klienter, Linux servere, Active Directory, Exchange, MSSQL/MySQL)
  • Meget gode kommunikasjonsferdigheter i Norsk og Engelsk, muntlig og skriftlig

 

Leth Agencies tilbyr

  • Lokaler med sentral beliggenhet i Parkveien i Oslo.
  • Trening i arbeidstiden.
  • Meget gode Pensjons- og Forsikringsordninger
  • Lunsjordning.
  • God arbeid/liv-balanse
  • Gode betingelser for den rette kandidaten.

 

For at nettopp du skal bli vurdert må du registrere full CV og din personlige søknad på www.manpower.no, og søke direkte der. Dokumentasjon som attester og vitnemål bes fremvises på et eventuelt intervju.

Job Information

Customer: LETH SUEZ TRANSIT LTD AS
No of Positions: 1
Industry: Manpower
Discipline: IT
Sub Category: Development Java, Web development, Development "other", - IT
Type: Permanent, Full time
Location: Oslo
Role: Employee

Apply for Position

Published: 31/10/2019
Deadline: 15/11/2019
Reference No.: 1031752
Apply for Position

Contact Information

Julia Marcusson
Julia.Marcusson@manpower.no