Har du god teknisk forståelse og brenner du for IT-support?

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Vi tilbyr nå et fulltidsengasjement hos vår kunde med oppstart snarest. Arbeidsplassen er spennende og dynamisk,og rollen innebærer varierte supportrelaterte arbeidsoppgaver på flere lokasjoner i Oslo sentrum. Videre er det konkurransedyktig lønn og betingelser og du vil få personlig oppfølging av en egen konsulent i Manpower. I tillegg vil du få ansattfordeler (blant annet tilgang til vår utviklingsportal; PowerYou).

 

Vår kunde ser etter en erfaren Onsitesupport-medarbeider som vil være med på å styrke deres avdeling. For å mestre denne rollen må du være svært servicebevisst og løsningsorientert, samtidig som du har stor interesse for teknologi og problemløsning. Det er en forutsetning at du trives med å jobbe selvstendig, og du må evne til å ta initiativ for å skaffe deg den kunnskap og informasjon du trenger for å løse brukernes utfordringer. Her finnes det mange muligheter til utvikling hvis du viser motivasjon og gode resultater.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Onsite support fordelt på 4 lokasjoner sentralt i Oslo sentrum
  • Oppgradering av utstyr, tanking av PC-er
  • Tickethåndtering, problemløsing og feilsøking
  • Klargjøring av utstyr
  • Support på PC og Mac

 

Kvalifikasjoner

  • God teknisk forståelse og kunnskap innen IT
  • Gjerne erfaring med supportrelatert arbeid
  • Utdanning innen IT er en fordel, men ikke et krav
  • Erfaring med Windows10, Office365 og Mac
  • Meget gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk 

 

Videre bør du brenne for å skape en bedre og enklere IT-hverdag for de ansatte, og bli motivert av å arbeide med komplekse saker og tekniske spørsmål. Det er også avgjørende at du er engasjert i ditt arbeid, samt viser selvtillit og er proaktiv i din arbeidsmetodikk for å lykkes i jobben.

 

For at nettopp du skal bli vurdert må du registrere full CV og din personlige søknad på www.manpower.no, og søke direkte der. Dokumentasjon som attester og vitnemål bes fremvises på et eventuelt intervju.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!  

 

Job Information

No of Positions: 1
Industry: Manpower
Discipline: IT
Sub Category: Helpdesk / Support, Technical IT-support, - IT
Type: Temporary position
Location: Oslo
Role: Employee

Apply for Position

Published: 30/10/2019
Deadline: 13/11/2019
Reference No.: 1031770
Apply for Position

Contact Information

Stina-Eirin Hjelmeland
Stina-Eirin.Hjelmeland@manpower.no

Emilia Styka
Emilia.Styka@manpower.no