Vi søker IKT-medarbeidere til IT-support oppdrag!

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Manpower søker etter dyktige IKT-medarbeidere som har et stort ønske om å jobbe med IT-support. Vi har mange kommende oppdrag høsten 2019, og vi er på utkikk etter deg som har utdannelse eller erfaring innen IKT. Dersom du også brenner for å skape en enklere IT-hverdag for dine brukere og innehar stor interesse for teknologi og problemløsning anbefaler vi deg å søke!

 

Vi tilbyr langvarige og kortvarige engasjementer, med et bredt spekter av spennende arbeidsoppgaver innenfor support og brukerstøtte. Videre tilbyr vi konkurransedyktig lønn og betingelser, samt at du vil få personlig oppfølging av en egen konsulent i Manpower. I tillegg vil du også få ansattfordeler (blant annet tilgang til vår utviklingsportal; PowerYou), samt en mulighet til å være med på et utviklingsprogram med individuell oppfølging.

 

   

Aktuelle arbeidsoppgaver 

  • Onsite support
  • Oppgradering av utstyr, tanking av PC-er
  • Tickethåndtering, problemløsing og feilsøking
  • Klargjøring av utstyr
  • Support på PC og Mac

 

Kvalifikasjoner

  • IT-utdannelse (fagbrev/høyskole) eller relevant erfaring
  • Svært god teknisk forståelse og kunnskaper innen IT
  • Erfaring med Active Directory, Windows 10 og Office 365
  • Meget god fremstillingsevne i både norsk og engelsk er et krav

 

Vi søker deg som er initativrik og som uten problem skaffer den kunnskap og informasjon du trenger for å løse brukernes utfordringer. Videre arbeider du godt både selvstendig og i team, med et stort engasjement for det du driver med.

   

For at nettopp du skal bli vurdert må du registrere full CV og din personlige søknad på www.manpower.no, og søke direkte der. Dokumentasjon som attester og vitnemål bes fremvises på et eventuelt intervju.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!  

 

Job Information

No of Positions: 1
Industry: Manpower
Discipline: IT
Sub Category: Helpdesk / Support, Technical IT-support, - IT
Type: Temporary position
Location: Oslo
Role: Employee

Apply for Position

Published: 11/12/2019
Deadline: 19/12/2019
Reference No.: 1031777
Apply for Position

Contact Information

Emilia Styka
Emilia.Styka@manpower.no

Stina-Eirin Hjelmeland
Stina-Eirin.Hjelmeland@manpower.no