Experis Finance ansetter dyktige økonomikonsulenter!

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis Finance er en av Norges ledende aktører innen rekruttering av økonomer. Vi er i en spennende fase med sterk vekst og høy utviklingstakt, og vårt konsulenthus blir stadig større. I den forbindelse ønsker vi å styrke laget ved å ansette dyktige konsulenter innen økonomifaget.

 

Vi er fleksible på tilknytningsform og ser etter erfarne konsulenter både på heltid og deltid. Vi er også åpne for økonomer som ønsker å jobbe for oss gjennom egen ansettelsesform. Videre har vi god erfaring med dyktige nyutdannede økonomer, og Experis kan være en god mulighet for å bygge CV og danne en bred faglig kompetanse. Gjennom å være ansatt hos Experis, og samtidig jobbe oppdragsbasert, kan vi tilby stadig nye utfordringer og muligheter for kontinuerlig utvikling hos spennende bedrifter.

 

Som konsulent i Experis Finance får du din egen rådgiver og karrierepartner med et unikt kundenettverk og forståelse for arbeidsmarkedet i Norge. Du vil få karrieresamtaler med tilbakemeldinger på faglig utvikling og en arbeidsgiver som setter deg i fokus, og som du kan ha tillit til. Du vil bli en del av et konsulentmiljø som er preget av høykompetanse og godt humør, både i sosiale og faglige sammenhenger.

 

Kompetanse vi ser etter:

- Business controller

- Controller

- Prosjektcontroller

- Økonom med systemforståelse – grensesnitt mellom IT og økonomi

- Tyngre regnskapserfaring

 

Konsulentene vi søker i Experis Finance har høyere utdanning innen økonomi og har en genuin interesse for faget. Som person er du omgjengelig og nysgjerrig. Du evner å sette deg raskt inn i virksomheten til våre kunder, og du motiveres av faglige utfordringer!

 

Er du konsulenten som vil bli med oss inn i fremtiden?

Gå inn og søk eller kontakt Ane Kristine Forseth på 97 65 71 80 eller ane.kristine.forseth@no.experis.com for mer informasjon. Vi behandler søknader fortløpende.

 

Job Information

No of Positions: 2
Industry: Finance
Discipline: Economics / Accounting / Salary
Sub Category: Project controller, Controller, Economics consultant, State authorized accountant, Business Control, Accounting consultant, Accounting supervisor / head of accounting, Financial controller/Finance Manager
Type: Permanent
Location: Trøndelag
 Trondheim

Apply for Position

Published: 04/11/2019
Deadline: 25/11/2019
Reference No.: 1031809
Apply for Position

Contact Information

Ane Kristine Forseth
Ane.Kristine.Forseth@no.experis.com

Synne Benum Melkvik
Synne.Benum.Melkvik@no.experis.com