Recruitment Assistant

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Vår visjon er å være ledende i å skape og levere de tjenester som gjør våre kunder til vinnere i et arbeidsmarked i kontinuerlig forandring. Vi er en av verdens ledende aktører innen kompetanseleveranser.

 

Om stillingen

 

Vår rekrutteringsenhet er i vekst og vi utvider nå team IT med to Recruitment Assistants. Som Recruitment Assistant vil du i tett samarbeid med våre rekrutteringsrådgivere drive effektive og løsningsorienterte rekrutteringsprosesser på vegne av våre kunder. Du vil være ansvarlig for kandidatsøk og jobbe aktivt med research, markedsovervåkning og kartlegging av kandidatmarked. Hos oss vil du ha store utviklingsmuligheter både på det faglige og personlige plan. For den rette kandidat kan vi tilby varierte arbeidsoppgaver, i et sterkt fagmiljø hvor du kan skyte fart på din rekrutteringskarriere.

 

Arbeidsoppgaver

 

  • Drive search & selection, identifisere aktuelle kandidater og booke de inn til intervju
  • Gjennomføre intervjuer og referansesamtaler
  • Utforme stillingsannonser ved behov
  • Andre administrative oppgaver vil tilkomme

 

Vi er fleksible på stillingens omfang og vil ta hensyn til hektiske eksamensperioder. Arbeidstider vil kunne variere noe fra uke til uke og vil avtales løpende med nærmeste leder. Full opplæring vil bli gitt.

 

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper

 

Vi ser etter deg som er i gang med enten bachelor eller mastergradsstudier og som kanskje har noe arbeidserfaring fra kontor/salg/service. Du er en sterk relasjonsbygger, har en positiv innstilling og jobber samvittighetsfullt for å nå dine mål. Vi håper at du trives godt med et høyt arbeidstempo og en atmosfære hvor det er høyt under taket. Du har et ryddig hode og holder høy grad av struktur og kvalitet i dine leveranser.

 

IT er et av de største satsningsområdene i ManpowerGroup globalt. Følgelig er det viktig for oss at du syns teknologi er gøy, og at du ønsker å fordype deg i nettopp dette. Du vil komme tett på våre kunders digitaliseringsreiser og lære mer om hvordan IT vil påvirke framtiden.

 

Hos oss vil du

 

  • Bli del av en humørfylt gjeng som verdsetter en god latter på jobb!
  • Få kollegaer som har høye ambisjoner for seg selv og sine kunder
  • Få muligheten til å utvikle deg innen rekruttering, IT og til og med salg om du vil
  • Få en konkurransedyktig timelønn med bonus på toppen

 

Om dette høres ut som en passende utfordring for deg ønsker vi gjerne at du melder din interesse! Er du nysgjerrig men fortsatt litt usikker kan du kontakte Recruitment Manager IT, Vedrana Dzonlez for mer informasjon; tlf. 908 58 362 / vedrana.dzonlez@no.experis.com

 

Stillingsinformasjon

Kunde: EXPERIS AS
Antall stillinger: 2
Industri: Experis
Fagfelt: IT
Underkategori: Rekrutteringskonsulent / koordinator, - HR / Personal / Rekruttering
Stillingstype: Deltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 06.07.2018
Søknadsfrist: 05.08.2018
Ref. nr.: 1026345
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Vedrana Dzonlez
Telefon 90858362
Vedrana.Dzonlez@no.experis.com