Administrasjonsmedarbeider/ Kontormedarbeider

ManpowerGroup er Norges største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap. Med over 60 års erfaring har vi utviklet rutiner og nyskapende løsninger som gjør kundene våre bedre rustet i The Human Age, der kampen om talentene og arbeidskraften er stadig økende. Vi er ledende i å finne riktig bemanningsløsninger gjennom å kombinere det enkelte menneskets potensiale med organisasjoner ambisjoner. ManpowerGroup leverer sine tjenester gjennom Experis, Manpower, Right Management, Workshop Bemanning og ManpowerGroup Solutions. I Norge er vi landsdekkende og representert med 35 avdelingskontorer.

Vi søker deg som er på utkikk etter stillinger innen kontor og administrasjon.

Stillingene vil være preget av variasjon, og arbeidsoppgavene vil variere mellom kundebehandling, dokumenthåndtering, rapportering, HR-oppgaver og annet administrativt arbeid.

 

Mange av disse stillingene stiller krav til høyere økonomisk utdannelse eller relevant arbeidserfaring innen relevante fagområder. Det stilles også høye krav til muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk. Nøyaktighet, ryddighet og strukturert er også noe vi legger vekt på.

 

Oppstart er som regel så fort som mulig, de fleste engasjementene er på fulltid og ligger i Oslo sentrum. Du blir ansatt i Manpower og leid ut til våre kunder. Her får du mulighet for faglig påfyll og personlig utvikling.

 

 

Hva nå?

For å komme i betraktning til disse stillingene må du registrere en profil på www.manpower.no

Skriv en søknadstekst hvor du får frem din arbeidsmotivasjon, dine fremste egenskaper og hvor raskt du kan starte i ny jobb.

 

Vi vil kontakte aktuelle søkere fortløpende for intervju, hvor originale dokumenter må fremvises.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 3
Industri: Manpower
Fagfelt: Administrasjon, Økonomi / Regnskap / Lønn
Stillingstype: Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Annet, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 09.08.2018
Søknadsfrist: 31.08.2018
Ref. nr.: 1026538
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Wan Yuen Hui
Wan.Yuen.Hui@manpower.no