Junior Tech Lead

Ragn-Sells er en ledende aktør innen kretsløpsindustrien i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Konsernet er 100 % familieeid, har 2500 medarbeidere og omsetter for ca. 6 milliarder. Våre virksomhetsområder håndterer og gjenvinner restprodukter og avfall fra næringsliv, private og kommuner. I Norge sysselsetter vi mer enn 400 medarbeidere på våre over 20 avdelinger rundt i landet. Ragn-Sells AS er sertifisert på kvalitet (ISO 9001), miljø (ISO 14001), arbeidsmiljø (OHSAS 18001) og samfunnsansvar (ISO 26000). Vi ønsker at våre medarbeidere kan identifisere seg med våre verdier: enkelthet, ansvarlighet, helhetssyn og handlekraft.

Ragn-Sells er for tiden i endring og vi har akkurat påbegynt en stor digitaliseringsreise for å optimalisere kundeopplevelser og innovasjon. Vi ser nå etter en fleksibel og tilpasningsdyktig Junior Tech Lead som kan være med på denne reisen og bidra til et løft. Vi jobber systematisk med innovasjon for å løfte avfallet opp i hierarkiet og øke gjenvinningsgraden. Du kommer inn i et selskap som er opptatt av samfunnsansvar for å ta vare på ressursene i avfallet.

 

I denne stillingen vil du:

• Kontinuerlig overvåke nåværende prosjekter og rapportere til prosjekteier og andre nøkkelpersoner.

• Lede og motivere teammedlemmer som er involvert i prosjektene.

• Etterfølge standarder og retningslinjer.

• Definere planer og lede ulike initiativ som er en del av digitaliseringstiltaket.

 

 

Vi bruker i dag en rekke systemer i Microsoft med Office 365, Power BI og skyløsning. Vi ser at det kan være nødvendig med flere egenutviklede systemer og dette er typiske prosjekter du vil delta på.

 

Hvem er du?

Du har gjerne 2-4 års erfaring med å lede tekniske prosjekter gjerne med bruk av metodikk som fossefall, iterativt arbeid eller agil metodikk. Erfaring fra test-dreven eller modelldreven utvikling er en fordel. Vi ser også at du tidligere har jobbet med systemutvikling på software. Har du jobbet med kompleks systemintegrasjon, datavarehus, BI og GDPR er dette en fordel.

Som person er du opptatt å oppnå gode relasjoner med prosjektdeltakere og kollegaer og har sterke kommunikasjonsegenskaper på skriftlig dokumentasjon på engelsk. Du evner å være detaljorientert under alle stadier av et prosjekt og klarer å lede flere pågående prosesser samtidig. Du trigges av høyt tempo og evner å levere samtidig.

 

 

Hva kan vi tilby?

Ragn-Sells kan tilby en svært spennende rolle med gode utviklingsmuligheter for riktig kandidat. Du vil komme inn i et stort konsern med mange roller for din videre karriere.

Vi har konkurransedyktige betingelser og hovedkontor sentralt på Lørenskog nært produksjon.

Det vil være noe reisevirksomhet til Stockholm tilknyttet rollen.

 

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner i Experis IT for mer informasjon; Sonia Gagneet Kaur, 478 31 393, sonia.gagneet.kaur@no.experis.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Ragn Sells As
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Prosjektledelse IT
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Akershus
 Lørenskog
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 09.08.2018
Søknadsfrist: 31.08.2018
Ref. nr.: 1026543
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Karoline Anglevik Erlien
Telefon 928 53 847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com

Sonia Gagneet Kaur
Telefon 478 31 393
Sonia.Gagneet.Kaur@no.experis.com