Industrimekaniker

Har du et ønske om å jobbe allsidig og tverrfaglig? For vår kunde søker vi etter nettopp deg for spennende oppdrag. For den rette kandidaten vil oppdraget ende opp i fast stilling.

Du må være fleksibel, allsidig og selvstending. Ta gjerne kontakt med Arild Wenneck Askeland for en uforpliktende prat på tlf: 994 68 140, eller mail: arild.wenneck.askeland@manpower.no.

  

Søknader blir behandlet fortløpende.

Arbeidssted vil være i Åkrehamn.

 

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med 30 kontorer. Følg oss på Facebook, blogg og Twitter.

Arbeidsoppgaver vil være veldig variert. Du skal være med i bedriftens produksjon fra A-Å, samtidig som andre driftsoppgaver må påberegnes.

 • Sentral deltagelse i bedriftens produksjon fra start til ferdigstillelse.
 • Truckkjøring.
 • Øvrige driftsoppgaver.

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i attraktive oppdrag hos våre spennende kunder.

Vi i Manpower prioriterer god medarbeideroppfølging, selv i en travel hverdag.

Du skal føle deg hjemme hos oss, og som en del av vårt Manpower-team.

Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger. Manpower er en IA-bedrift.

 

Aktuelle kandidater kan ha bagrunn i en eller flere av følgende fagfelt:

 • Industrimekanikk
 • Elektro
 • Platearbeid
 • Rørlegging

 

Øvrige kvalifikasjoner:

 • Trucksertifikat
 • Fordel med offshoresertifikat
 • Relevante sveisesertifikat
 • Kunnskap rundt syrefast/rustfritt stål
 • Kjennskap til pressing av slanger

 

Vi søker deg som passer beskrivelsen over. Deg som er meget selvstendig og jobber systematisk. Du er interessert i faget ditt og tilegner deg raskt ny kunnskap. Du har et sterkt ønske om å få jobbe tverrfaglig med interessante arbeidsoppgaver. Ansvarsfull, pliktoppfyllende og allsidig er egenskaper som beskriver deg godt.

 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over? Send inn en søknad idag! Ta gjerne kontakt for mer info.

Vi gjør oppmerksom på at søknad må sendes via våre hjemmesider. Opprett en jobbsøkerprofil på www.manpower.no og legg inn så utfyllende informasjon som mulig i din CV, da denne er grunnlaget for hvem som går videre i prosessen.

Legg så inn en kortfattet søknad på din profil. Søknader sendt pr. mail har vi dessverre ikke mulighet å vurdere. Alle kandidater vil få en tilbakemelding, enten pr. telefon eller pr. mail.

 

Vi gleder oss til å få din søknad!

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Tekniske håndverksyrker, Industri og produksjon
Underkategori: Elektriker m/fagbrev, Industrimekaniker m/fagbrev, Vaktmester, Mekaniker u/fagbrev, Elektriker u/fagbrev, Servicemedarbeider / montør, Mekaniker m/fagbrev, Industrimekaniker u/fagbrev, Sveiser u/fagbrev, Verkstedmedarbeider, Elektromontør u/fagbrev, Automatiker, Mekanisk dreier, Servicetekniker, Sveiser m/fagbrev, Elektromontør m/fagbrev, Driftstekniker / operatør, Teknisk assistent, - Håndverk, Platearbeider m/fagbrev, Industrirørlegger m/fagbrev, Montering, Produksjonsmedarbeider, Industri og produksjon, - Drift og produksjon
Stillingstype: Engasjement/Vikariat, Fulltid
Arbeidssted: Rogaland
 Karmøy
 Åkrehamn
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 13.09.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1026953
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Arild Wenneck Askeland
Telefon +47 994 68 140
Arild.Wenneck.Askeland@manpower.no