Produktkoordinator

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

For vår kunde søker vi etter Produktkoordinator til et vikariat i 6 måneder med oppstart snarest.

 

Arbeidsoppgaver:

Stillingen har mange ulike arbeidsoppgaver som vil gjøre hverdagen både spennende og utfordrende. Noen av oppgavene vil være knyttet til å utarbeide og vedlikeholde produktinformasjon, bistå produktsjefer i sortimentsarbeid, katalogarbeid og rapportering.

 

Kvalifikasjoner:

Vi ønsker å få tak i deg som har god erfaring med MS Office, spesielt Excel, erfaring fra tilsvarende stillinger og forretningsforståelse. Gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk skriftlig og muntlig.

 

Egenskaper:

Du er som person selvgående, strukturert og effektiv. Har interesse for detaljer og fleksibel på oppgaver. Trives i en hektisk arbeidshverdag.

 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over, kan det være deg vi søker. Registrer din CV på vår hjemmeside, www.manpower.no og søk elektronisk på stillingen.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Administrasjon
Underkategori: Produkstsjef / assistent
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Annet

Søk på stillingen

Publisert: 13.09.2018
Søknadsfrist: 21.09.2018
Ref. nr.: 1026967
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Kirsti Ottem
Kirsti.Ottem@manpower.no