Administrasjonsmedarbeider/ Kontormedarbeider

Manpower Offentlig dekker et bredt spekter av stillinger innen offentlig sektor. Vi tilbyr fleksible jobbmuligheter og ordnede arbeidsforhold. Sammen med oss kan du bygge din karriere, og vi ønsker å bidra til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende, og er en del av ManpowerGroup. Følg oss på Facebook, blogg og Twitter.

Vi søker deg som har sikkerhetsklarering nivå konfidensielt som er på utkikk etter stillinger innen kontor og administrasjon og offentlig sektor. Stillingene vil være preget av variasjon, og arbeidsoppgavene vil variere mellom dokumenthåndtering, rapportering, HR-oppgaver og administrativt arbeid.

 

Disse stillingene stiller krav til høyere utdanning eller relevant arbeidserfaring innen administrasjon. Det stilles også høye krav til muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk. Nøyaktighet, ryddighet og strukturert er også noe vi legger vekt på.

 

Oppstart er som regel så fort som mulig, de fleste engasjementene er på fulltid og ligger i Oslo sentrum. Du blir ansatt i Manpower og leid ut til våre kunder. Her får du mulighet for faglig påfyll og personlig utvikling.

 

 

Hva nå?

For å komme i betraktning til disse stillingene må du være sikkerhetsklarert, samt registrere en profil på www.manpower.no

Skriv en søknadstekst hvor du får frem din arbeidsmotivasjon, dine fremste egenskaper og hvor raskt du kan starte i ny jobb.

Vi vil kontakte aktuelle søkere fortløpende for intervju, hvor originale dokumenter må fremvises.

  

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Administrasjon, Økonomi / Regnskap / Lønn
Stillingstype: Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 10.10.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1027275
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Wan Yuen Hui
Wan.Yuen.Hui@manpower.no