Norsktalende Marketing & Communications Executive hos VisitBritain Stockhom

Denne rekruttering er et samarbeid mellom VisitBritain og Manpower Stockholm. For spørsmål, vennligst kontakt ansvarlig rekrutteringskonsulent Kristina Lundqvist på telefon: +46 84523313, alternativt på: kristina.lundqvist@manpower.se.

 

700 000 nordmenn besøker Storbritannia hvert år - og vi ønsker flere! Kan DU inspirere flere nordmenn til å utforske Storbritannia? Snakker du flytende norsk? Er du komfortabel med innholdsmarkedsføring, og god på digitale plattformer? JA - da ønsker vi at nettopp DU sender inn en søknad! Sted: VisitBritain, Den Britiske Ambassaden, Stockholm, Sverige.

 

VisitBritain søker nå en Marketing & Communication Executive til et vikariat på litt mer enn ett år. Vi søker en person som kan skape og distribuere engasjerende og inspirerende innholdsmarkedsføring til norske forbrukere. Målet er å få flere norske turister til å utforske alt Storbritannia har å by på.

 

Dette er en spennende mulighet for en norsktalende person, som er godt kjent på den norske medieplattformen. Dette inkluderer print, digitale og sosiale medier, radio og TV.

Dette er en rolle som passer deg hvis du liker:

 • Kreativitet - skape og distribuere fantastisk innhold som virkelig inspirerer.
 • Ansvar - du vil være ansvarlig for VisitBritains norske sosiale mediekanaler og visitbritain.no
 • Teamwork - jobb sammen med norske medier og se resultater av egen innsats i aviser, magasiner, blogger eller sosiale medier.

 

Som Marketing & Communications Executive vil du være en nøkkelperson i teamet. Du vil rapportere til Marketing & Communication Manager Nordics, og jobbe sammen med Marketing & Communications Executive Denmark. Sammen vil dette teamet ha en sentral rolle i å inspirere flere Skandinavere til å forelske seg i Storbritannia!

 

Sentrale oppgaver vil være:

 • Levere den nordiske planen for innholdsmarkedsføring, i samarbeid med Nordic Marketing & Communications Manager Nordics.
 • Levere alt av innhold på kanaler eid av VisitBritain (VisitBritain webside, sosiale medier og ecrm) på norsk.
 • Vedlikeholde den norske siden til VisitBritains presserom, samt produsere regelmessige pressemeldinger og nye ideer til kontakter.
 • Levere PR planen for Norge, i samarbeid med Marketing & Communications Manager Nordics.
 • Forsikre at databasen til enhver tid er oppdatert.
 • Organisere pressebesøk til Storbritannia, og presseevents i Norge.
 • Daglig kontakt med journalister og influencers.
 • Skreddersy meldinger til det norske markedet, samt velge kanaler/medier det skal formidles på.
 • Samle inn og bearbeide informasjon fra det norske markedet.

 

Hva kan VisitBritain tilby deg?

Bli en del av en ekte global organisasjon!

Vår sterke digitale nærhet holder oss nær vårt globale publikum, og vi har et omfattende nettverk av dedikert stab over hele verden. VisitBritain er en spennende og dynamisk organisasjon, og med deg får du dedikerte og hjelpsomme kolleger, samt gode muligheter for utvikling.

 

Kontoret ligger sentralt på den britiske ambassaden i Stockholm, omgitt av hyggelige nabolag på Östermalm, nær den naturskjønne Djurgården.

 

Dette er et vikariat på litt mer enn ett år, med start så snart som mulig til februar 2020, på fulltid med arbeidstider fra 09.00-17.00.

 

VisitBritain er opptatt av mangfold, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Ansettelsesvilkårene følger svensk arbeidslov og ansettelse er forbeholdt at du består sikkerhetssjekker.

 

 

For å sende inn din søknad, trykk på linken og søk via Manpower.se sine nettsider. For spørsmål, vennligst kontakt ansvarlig rekrutteringskonsulent Kristina Lundqvist på telefon: +46 84523313, alternativt på: kristina.lundqvist@manpower.se.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Administrasjon
Underkategori: Kommunikasjons- og PR konsulent, Redaktør, Media / markedsføring, - Informasjon / Media / markedsføring
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: - Utlandet
 Stockholm, Sverige
Rolle: Fagperson, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 11.10.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1027281
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Mathilde Skarheim Bjørnsen
Mathilde.Skarheim.Bjornsen@manpowergroupsolutions.no