Psykolog - gruppeleder overvektsteam

Stamina Rehabilitering er en av Norges fremste private helseaktører innen rehabilitering ved muskel- og skjelettlidelser, sykelig overvekt og varig livsstilsendring. Stamina driver tverrfaglig spesialisert rehabilitering og er gjennom avtale med Helse Sør-øst, en del av spesialisthelsetjenesten.

 

Stamina Ringerike Rehabilitering (SRR) ble etablert i 2006 og ligger i naturskjønne omgivelser på Helgelandsmoen, 46 korte km fra Oslo. SRR driver døgnbasert rehabilitering av pasienter med sykelig overvekt, samt ortopedisk rehabilitering etter protesekirurgi. Totalt har SRR 92 sengeplasser innleggende rehabilitering.

 

SRR har et tverrfaglig kompetansemiljø bestående av leger, fysioterapeuter, psykologer, sykepleiere, helsefagarbeidere , idrettspedagoger, kliniske ernæringsfysiologer og ernæringsfysiologer. Alle med lang erfaring og spesialkompetanse innen sitt felt. Stamina vektlegger individuell tilpasning og det legges stor vekt på aktivitet og aktiv rehabilitering. Behandlingen foregår både individuelt og i grupper.

 

Stamina Ringerike Rehabilitering sin visjon er å være faglig spydspiss innen fagfeltet, og skal utgjøre landets fremste ekspertmiljø. Stamina Group som konsern har et tungt og kompetent fagmiljø, er solide eiere og har vekstambisjoner innen helse- og rehabiliteringsfeltet.

 

Våre verdier

Pålitelig –

Lagspiller

Ambisiøs

Nyskapende

Kompetent

Entusiastisk

 

Som gruppeleder for overvektsteamet vil du ha ansvar for behandlingstilbudet innen sykelig overvekt. Du vil lede et tverrfaglig team på ni årsverk med fysioterapeuter, kliniske ernæringsfysiologer, psykologer, og idrettspedagoger. Stillingen innebærer også klinisk arbeid, samt ansvar for faglig videreutvikling av behandlingskonseptet. Som gruppeleder vil du også inngå i avdelingens ledergruppe sammen med de øvrige gruppelederne og bidra til de sentrale arbeidsoppgaver.

 

Sentrale arbeidsoppgaver

• lede tverrfaglig team på ni årsverk

• klinisk arbeid gjennom veiledning og oppfølging av deltakere

• ansvarlig for faglig utvikling

• sikre samhandling internt i organisasjonen og med eksterne samarbeidspartnere

• bidra i selskapets ledergruppe

 

Arbeidsfordeling (anslått tidsforbruk på arbeidsoppgavene)

• 60 % klinisk arbeid, pasientoppfølging

• 30 % ledelse av teamet samt bidrag inn i ledergruppen

• 10 % faglig arbeid og forskningsvirksomhet

 

Utdannelse/formelle krav

Profesjonsstudiet i psykologi

 

Kompetanse/erfaring

• teoretisk forankring og praktisk erfaring med kognitiv tilnærming, læringspsykologi, tilknyttingsteori

• dokumenterbar erfaring fra aktivt å jobbe med omstilling og utvikling av et fagområde, gjerne inne helse og livsstil

• relevant ledererfaring

• erfaring innen helse/livsstil vil være en fordel

 

Personlige egenskaper

• strukturert, fleksibel, løsningsorientert

• initiativrik, engasjert og faglig nysgjerrig - du ønsker å bidra videreutviklingen av Stamina Ringerike Rehabilitering’ behandlingstilbud og inngå i vårt tverrfaglige og kompetente team

 

Arbeidsstil

• inkluderende lederstil

• setter alltid pasienten i fokus

• gode samarbeids- og kommunikasjonsevne med pasienter og ansatte

• nysgjerrig og engasjert

 

Vi tilbyr

Stamina Ringerike Rehabilitering tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger. I tillegg vil du bli en del av et spennende konsern - Stamina Group, og bli leder for et team som regnes som de dyktigste i Norge innen behandling av konservativ behandling av sykelig overvekt.

 

Kort om Ringerike kommune; kort vei til alt!

Ringerike kommune ligger ca. 46 km nordvest for Oslo og har ca. 30 000 innbyggere. Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser, og er som skapt for turer, jakt, fiske og annet friluftsliv. Det er med andre ord både bynært og landlig. Skogsbruket og landbruket er hovednæringen i Ringerike, men det har vært en betydelig økning av industri, handel og servicevirksomhet. Kommunen har et sterkt kultur- og idrettsmiljø.

 

Ringerike er en region i sterk vekst, og med utbygging av E16 og Ringeriksbanen vil regionen vokse ytterligere i årene som kommer.  

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Stamina Helse AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Helse
Underkategori: Ledelse
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Buskerud
 Ringerike
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 20.11.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1027671
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Gisle Roll Ludvigsen
Telefon +47934 68168
Gisle.Roll.Ludvigsen@no.experis.com

Esme Lisanne den Ouden
Telefon +47 483 39 577
Esme.den.ouden@no.experis.com