Rådgiver/selger innen forsikring søkes.

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

For vår kunde søker vi etter en offensiv rådgiver/selger.  De holder til sentralt på Jessheim.

Oppstart så snart som mulig - 100% vikariat ut 2019.

 

Oppdraget vil passe for ivrig nyutdannet.

 

 

Om deg

Du er kundefokusert og har en god evne til å bygge relasjoner med andre mennesker. Du er glad i utfordringer og trives med å jobbe aktivt med rådgivning og salg. Vi er avhengige av at du er proaktiv og selvstendig.

Du har erfaring fra salg, gjerne forsikring og/eller bank, og kan dokumentere gode salgsresultater. Du er komfortabel med å presentere og snakke foran andre og skaper lett gode relasjoner med både kolleger og nye mennesker

 

Om jobben  

Vi har et slagkraftig kontornett og skal møte kundenes totale behov innen bank, forsikring og sparing. Du får en variert arbeidsdag i et arbeidsmiljø basert på samarbeid og godt humør. Hver eneste dag vil du være i tett kontakt med kundene våre. Du vil invitere eksisterende og nye kunder i privatmarkedet til rådgivning innen skadeforsikring og personforsikring, i tillegg til utadrettet rådgivning og salg pr telefon. Stillingen vil også medføre dialog og kontakt med samarbeidspartnere i lokalmarkedet, i tillegg til oppfølging av medarbeidere hos eksisterende næringslivskunder.

 

Du vil også bidra til å forbedre dagens arbeidsmetoder og prosesser. Du vil få nødvendig opplæring og kontinuerlig utvikling, med fokus på kundeopplevelser, treningskultur og prestasjon.  

 

Vikariatet har en varighet på 1 år, med oppstart 01.01.2019.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Bank / Finans / Forsikring
Underkategori: Rådgiver
Arbeidssted: Akershus
 Ullensaker

Søk på stillingen

Publisert: 20.11.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1027711
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Torill Aanesrud
Telefon +47 41 41 43 19
Torill.Aanesrud@manpower.no