Applikasjonskonsulent SAP

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag, ca. 1.250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs!, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop 110 byggevarehus i kjedene Obs! Bygg,og Coop Byggmix. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i ett av 78 samvirkelag i Norge. Coop har i dag 1,6 millioner medlemmer og en årlig omsetning på 59 mrd. kr.

 

Coop Norge SA er samvirkelagenes fellesorganisasjon og eid av disse. Coop Norge skal ivareta sentrale fellesoppgaver for samvirkelagene som innkjøp, vareforsyning og kjededrift, og med dette legge til rette for optimal drift i lagene og konkurransedyktighet ut mot medlemmer og forbrukere. Coop Norge SA driver ytterligere virksomhet gjennom sine datterselskap Norsk Butikkdrift AS, Coop Norge Eiendom AS, Coop Norge Industri AS og Coop Norge Transport AS.

 

Coop ønsker å styrke IT-organisasjonen for å håndtere ny spennende SAP-funksjonalitet innenfor de strategiske programmene. Det kompetente SAP miljøet i Coop IT består av 50 profesjonelle stillinger over seks team. Dette er limet mellom teknologi, prosess og forretningsutvikling som gjør at Coop er teknologisk i forkant av konkurrentene.  

 

Vi leter nå etter nye applikasjonskonsulenter til teamet IT Økonomi. I denne rollen vil du jobbe med både utvikling og forvaltning innenfor økonomiområdet på IT. Du vil ha fokus på samvirkelagenes regnskapsløsninger og generelt på økonomiløsningene i Coop.

 

Avdelingen deler lokale med resten av Coop Norge SA sin IT-organisasjon.

 

Arbeidsoppgaver:

• Bidra til videreutvikling og effektivisering av økonomiprosesser i forretning

• Konfigurering innenfor SAP økonomiområdet

• Spesifisering av utviklingsoppgaver

• Proaktiv vedlikehold av tjenester, incident- og problemhåndtering på tjenester

• Brukersupport, overvåking og feilsøking

• Avansert problemløsning

• Jobbe med testing og bidra til videreutvikling av testprosedyrer

 

Hvem er du?

Vi ønsker at du har jobbet i noen år og har utdanning i økonomi eller IT. Videre er det positivt om du tidligere har jobbet med eller har forståelse for regnskap/økonomi. Du har erfaring med applikasjonsutvikling på SAP FI/CO.

- Evne til å sette deg inn i nye problemstillinger

- Gode samarbeidsevner

- Strukturert

- Initiativrik

- Du er kundefokusert og håndterer stress

 

Hvorfor jobbe hos oss?

Som konsulent hos oss blir du en del av et faglig sterkt team der det blir gode muligheter for faglig utvikling. Stillingen innebærer tett dialog med økonomimiljøene innenfor hele Coop i Norge.

I tillegg til et sterkt fagmiljø så kan vi også tilby et svært godt arbeidsmiljø.

 

«Vi ønsker å sette kunden først i alt vi gjør, og jobber nå med flere spennende programmer for å utvikle løsninger som skal ta kundeopplevelsen til et nytt nivå. Vil du være med på et av de mest spennende utviklingsprosjektene innen detaljhandelen i Norge? Vi søker nå etter flere nytenkende og dyktige medarbeidere som ønsker innflytelse og påvirkningsmuligheter. I Coop verdsetter vi ærlighet og omtanke for mennesker, dyr og miljø – Forbrukerne skal føle seg trygge når de handler hos oss.»

 

Dersom du synes dette høres ut som en interessant mulighet eller har spørsmål om stillingen vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Experis ved Karoline Anglevik Erlien, 928 53 847 / karoline.anglevik.erlien@no.experis.com  

 

Stillingsinformasjon

Kunde: COOP NORGE SA
Antall stillinger: 2
Industri: IT
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: IT
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 20.11.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1027742
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Karoline Anglevik Erlien
Telefon 928 53 847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com