HR-senter leder

ÅF Norge har hatt en sterk utvikling i omsetning og ansatte de siste årene, både gjennom organisk vekst og mange oppkjøp. I dag består ÅF i Norge av syv datterselskaper og 800 høyt kompetente medarbeidere, og de vokser fortsatt. Hovedvekten av deres virksomhet ligger i Oslo og Trondheim. I tillegg har de kontorer i Molde, Bergen, Stavanger, Sandefjord og Lillestrøm.

 

ÅF Advansia og ÅF Energy leverer tjenester innen prosjekt- og byggeledelse, ÅF Digital Solutions leverer prosjektledelse innen digitalisering, ÅF Engineering og ÅF Industry jobber med prosjektering og rådgivning, innen design leverer tegn_3 arkitekttjenester og ÅF Lightning er internasjonale anerkjente spesialister på lysdesign.

 

ÅF Norge har et behov for å styrke teamet i en spennende tid med videre vekstambisjoner.

 

Hvem er du?

 

Vi ser etter deg med driv, høy gjennomføringsevne og gode lederegenskaper. Du er nysgjerrig og vil jobbe i et selskap som er i vekst. Du trives i et dynamisk miljø og evner å være analytisk og strukturert. Som person er du kundeorientert og har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig.

 

Hos oss får du en sentral rolle med overordnet ansvar for et HR-senter som ivaretar lønn, andre arbeidstakerforhold og personaladministrasjon. Som leder for HR-senteret i Norge får du ansvaret for å etablere, lede og drive denne funksjonen, samt sikre leveranse av definerte tjenester til riktig tid, kost og kvalitet. Dette er en nyopprettet stilling og du vil derfor få stor påvirkningsmulighet over egen arbeidshverdag

 

Arbeidshverdagen din vil bestå av varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et arbeidsmiljø med høyt engasjement. Du kommer inn i en kompetansebedrift med takhøyde og spennende vekstambisjoner. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter, samt konkurransedyktige betingelser.

 

 

Ansvar og arbeidsoppgaver  

 

 • Overordnet ansvar for lover og regler knyttet til ansatte (arbeidsmiljøloven, ferieloven), lov om innskuddspensjon
 • Ansvar for etablering og oppfølging av lønn, onboarding og offboarding prosesser, med fokus på å strømlinjeforme disse.
 • Ansvarlig for ÅF HR system, lønnssystem og reiseregningssystem. Herunder endring og implementering av nye løsninger. Det vil implementeres nytt HR system i løpet av 2019.
 • Personalansvar for 3 lønnsmedarbeidere, 2 lokalisert i Oslo og 1 i Trondheim.
 • Faglig oppfølgingsansvar og støtte for HR ressurser ansatt i ÅF datterselskap i Norge.
 • Kommunikasjon med HR senter i ÅF i Sverige
 • Ansvar for rapportering til offentlige myndigheter
 • Ansvar for konsernets pensjon og personalforsikringsordninger
 • Ansvar for oppfølging av konsernets bonusordninger
 • Pådriver for forbedringsarbeid i egen avdeling og konsern

 

 

Kvalifikasjoner

 

 • Minimum 2-3 års ledererfaring
 • Minimum 5 års erfaring fra allsidig lønn og personaladministrasjon. Gjerne kjennskap til timeregistrerende bedrift og prosjektregnskap
 • God prosess og systemforståelse
 • Prosjekterfaring
 • Bachelor/master innen økonomiledelse/HR ledelse. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdannelse
 • Flytende norsk og engelsk (engelsk er konsernspråk)

 

 

Søknadsfrist 3. februar  

 

Ta kontakt med rekrutteringsrådgiver Sissel T. Melkild, sissel.melkild@no.experis.com, eller Berit G. Berge, berit.berge@no.experis.com, for mer informasjon om stillingen og for en uforpliktende prat.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: ÅF NORGE AS
Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: HR / personal
Underkategori: HR administrator, Organisasjonsutvikler, HR manager / ansvarlig, Personalkonsulent / medarbeider / koordinator, HR / personal, - HR / Personal / Rekruttering
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Leder, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 04.01.2019
Søknadsfrist: 03.02.2019
Ref. nr.: 1028092
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Sissel Teoh Melkild
Telefon 40639890
Sissel.Melkild@no.experis.com

Berit Grindstad Berge
Telefon 99593089
Berit.Berge@no.experis.com