Administrasjonsansvarlig

Investinor AS er med NOK 4,2 mrd under forvaltning det største venture capital-fondet med fokus på Norge. Med bred sektor- og faseeksponering har Investinor en sentral posisjon i det norske kapitalmarkedet. Vi skaper avkastning og bidrar til økt verdiskapning gjennom å utøve aktivt eierskap i norske vekstselskaper med internasjonale ambisjoner. Investinor har et høyt aktivitetsnivå, og har gjennomført 48 transaksjoner og 2 børsnoteringer hittil i 2018. Investinor har i dag 21 ansatte, 56 porteføljeselskaper, og er lokalisert i Trondheim. Investinor er eiet av den norske stat. Nærmere informasjon finner du på www.investinor.no

 

 

Investinor søker administrasjonsansvarlig som skal bidra og ta ansvar for at selskapet når sine mål gjennom en velorganisert og robust administrasjon. Som administrasjonsansvarlig er du en aktiv tilrettelegger for investeringsvirksomheten og teamet i Investinor og du er ansvarlig for drift av kontoret.

 

Vår administrasjonsansvarlig ivaretar HR-funksjonen, og bidrar i kompetansestrategi og videreutvikling av personalhåndbok.

 

Dine ansvarsområder:

• Tilrettelegge og koordinere oppgaver i investeringsvirksomheten

• HR funksjon, herunder administrative oppgaver, GDPR og HMS

• Administrator av web-side, kontakt med kommunikasjonsbyrå og sosiale medier

• Koordinering og praktisk tilrettelegging av styremøter

• Administrativ drift av kontorene i Trondheim og Oslo

• Oppfølging og koordinering av IT driftsoppgaver i samarbeid med ekstern leverandør

• Administrative innkjøp

• Andre administrative oppgaver knyttet til drift og arrangementer/ konferanser

• PA til administrerende direktør

 

Vi søker deg som liker en arbeidshverdag med stor bredde i oppgaver, du trives med mennesker og motiveres av å tilrettelegge for å hjelpe andre i å lykkes.

 

Du kjennetegnes av å være strukturert og systematisk i arbeidsform, du er selvstendig og kommuniserer godt.

 

Du har 5 – 10 års erfaring fra tilsvarende roller og har utdannelse på bachelornivå. Vi ser gjerne at du har interesse for og gjerne erfaring fra finans og/ eller investeringsvirksomhet.

 

Hvis du i tillegg er teamorientert, har sterk gjennomføringsevne og motiveres av egen utvikling og læring, ja da kan dette være riktig mulighet for deg.

 

Vi kan tilby deg et miljø med engasjerte og kompetente medarbeidere. Vi holder til i fine lokaler på Brattørkaia og kan tilby konkurransedyktige betingelser.

 

Er du nysgjerrig på å høre mer kan du kontakte Anne Dordi Alseth på tlf 924 48268 eller mail anne.dordi.alseth@no.experis.com

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Experis AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Administrasjon
Underkategori: Administrasjonsansvarlig
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Trøndelag
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 19.12.2018
Søknadsfrist: 20.01.2019
Ref. nr.: 1028110
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Anne Dordi Alseth
Telefon 92448268
Anne.Dordi.Alseth@no.experis.com