Kundekonsulent Customer Service Leasing

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

 For en av våre samarbeidspartnere innen finans, søker vi etter to medarbeidere til førstelinjesupport innen lån og leasing i forbindelse med objektsfinansiering. 

 

Arbeidsoppgaver:

  • Du vil inngå i et team der arbeidet innebærer daglig behandling av henvendelser fra etablerte kunder som har fått innvilget lån eller leasingavtaler, leverandører og interne selgere i banken.

 

Kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Du har fortrinnsvis økonomisk utdannelse, men relevant erfaring fra bransjen kan kompensere for formell utdannelse. Det meste av korrespondansen foregår per telefon og e-post, og det er derfor viktig med gode muntlige og skriftlige språkferdigheter i norsk og engelsk. Du vil få nødvendig opplæring.
  • Kundetilfredshet verdsettes høyt, og derfor jobber selskapet hele tiden for at kundene skal få en så positiv opplevelse som mulig.
  • De jobber tett med andre ledd internt i verdikjeden for å kunne levere på best mulig måte i henhold til våre kunders ønsker og behov.
  • Du må være, serviceminded og passe inn i et dynamisk miljø.
  • Du motiveres av å yte topp service, er lett å samarbeide med, er positiv, tar tak i oppgaver på en profesjonell og kvalitetsbevisst måte og du trives i et hektisk miljø som noen ganger betyr korte frister.
  • Det er viktig at du er svært nøyaktig, har god tallforståelse, samt innehar interesse for lån og leasing. Du må trives med telefon som arbeidsverktøy da hovedvekten av arbeidsdagen tilbringes i samtaler med sluttkunder.

 

Oppstart vil være 1. februar 2019. Dette er et fulltidsengasjement som kan bli langvarig.

 

Interessert?

Registrer din profil på www.manpower.no og søk på stillingen. Aktuelle søkere vil bli kontaktet fortløpende.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 2
Industri: Manpower
Fagfelt: Bank / Finans / Forsikring
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 27.12.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1028155
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Anette Moen
Anette.Moen@manpowergroup.no