Delivery Coordinator

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 850 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT.

 

Experis IT består i dag av 250 faste ansatte konsulenter fordelt på forretningsenheter og datterselskaper; Experis SørVest, Experis MidtNord, Experis Ciber og Experis AVAN.

I tillegg har Experis et stort partnernettverk som leverer kandidater til våre kundeoppdrag.

 

Experis IT har ambisjoner om å vokse og utvikle seg til å bli et av bransjens beste konsulentselskaper med de mest spennende oppdragene.

 

EXPERIS IT vokser. Vi søker en Delivery Coordinator!

 

IT er et av de største satsningsområdene i Experis globalt. Følgelig er det viktig for oss at du syns teknologi er et sterkt interessefelt og at du ønsker å fordype deg i nettopp dette. Du vil komme tett på våre kunders digitaliseringsreiser og lære mer om hvordan IT vil påvirke framtiden.

 

Som Delivery Coordinator i vår partnervirksomhet er du ansvarlig for konsulentleveranser til våre kunder og oppdragsgivere. Hos oss vil du være en svært sentral ressurs på teamet og avgjørende for at vi lykkes. Det er du som innhenter, koordinerer og videreformidler all relevant informasjon om kandidatene vi har i prosess. Som prosesseier sørger du for et effektivt samarbeid med dine kollegaer for å sikre at vi finner og leverer den beste kompetansen til kundens prosjekter.

 

For å lykkes i denne rollen har du fortrinnsvis erfaring fra rekruttering innen IT.

Du har en sterk forretningsforståelse og tar rollen som kompetent sparringspartner for våre konsulenter, samarbeidspartnere og dine kollegaer. Du må evne å sette deg inn i våre leveransekrav, bransjens utfordringer og prosjektene Experis IT til enhver tid fordrer.

Videre er du trygg på deg selv, beslutningsdyktig og driver prosesser selvstendig og på en effektiv måte.

 

Hverdagen din vil bestå av å jobbe operativt med finne kandidater til alle våre forespørsler. Du har tett dialog med kollegaer, konsulenter og samarbeidspartnere. Du håndterer tilbud fra underleverandører, rekrutterer selvstendige konsulenter og kvalitetssikrer deres kompetanse. Du forhandler priser og lønnsbetingelser, bistår konsulenter og samarbeidspartnere med å skrive gode CVer og tilbud, samt ferdigstiller presentasjon av kandidater. Du vil være leveranseansvarlig på utvalgte kunder som er viktige for Experis, og følge opp selvstendige konsulenter i oppdrag.

 

Hos oss blir du med i et sterkt team som er opptatt av å ha det gøy på jobb! Du får kollegaer som har høye ambisjoner for seg selv og sine oppdragsgivere. Du får muligheten til å være med å videreutvikle teamet og styrke vår posisjon som konsulentleverandør i IT-bransjen.

Vi ønsker oss en kollega som kan spille oss gode og som er like ærekjær som oss når det kommer til å lykkes. Du vil bli gitt stort ansvar og mulighet til å utvikle deg både personlig og faglig. Du får et tydelig mandat for et område som er svært viktig for oss.

 

 

---------------------------------------------------

 

 

Registrer din CV og søk på stillingen på www.experis.no.

Søknadsfrist snarest, eller senest 29.11.18.

 

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen - kontakt Partner and Delivery Manager; Andrea Madland.

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 21.12.2018
Søknadsfrist: 21.01.2019
Ref. nr.: 1028161
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Andrea Madland
Telefon 90762653
Andrea.Madland@no.experis.com