Fast stilling som Kunderådgiver Personmarked i Soknedal Sparebank ved Trondheimskontoret

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med 30 kontorer. Følg oss på Facebook, blogg og Twitter.

På vegne av Soknedal Sparebank er vi på utkikk etter en rådgiver til personmarkedet. Denne PM-rådgiverstillingen er lokalisert ved bankens lokaler på Valentinlyst i Trondheim.

 

Soknedal Sparebank ble etablert i 1885 og hovedkontoret ligger i Soknedal i Midtre Gauldal kommune. I 2005 etablerte banken et fullservice-bankkontor i kommunesenteret i Støren og i 2016 etablerte banken et rådgiverkontor på Valentinlyst i Trondheim. Banken har en forvaltningskapital på ca. 2,2 mrd. Hovedvekten av kundene kommer fra egen kommune i tillegg til en betydelig andel kunder fra andre kommuner i Norge. Banken legger vekt på å fylle sin rolle som lokalbank ved å dekke kundenes behov for bank og forsikringstjenester, samt eiendomsmegling og ved å delta aktivt i lokalsamfunnet. Banken er medeier i Eika-alliansen som omfatter 74 banker over hele Norge.

 

 

Stillingens innhold

I denne stillingen er det essensielt å kunne gi kundene et godt og helhetlig tilbud. Kjennskap til en rådgiverrolle som innbefatter lån/kreditt, sparing (AFR), forsikring og andre bankprodukter som kunder har behov for er en fordel. I stillingen bygger man opp og videreutvikler sin egen portefølje av kunder med et personlig betjeningskonsept. Her blir fokuset på salg og høy kundetilfredshet en viktig arbeidsoppgave.

 

Soknedal Sparebank søker en utadvendt salgsperson, med dokumenterte salgsresultater. Det er en fordel med økonomisk utdannelse, men relevant praksis fra salg kan dekke opp for manglende utdanning.

 

 

Vi tilbyr:

 

  • Et trivelig og godt arbeidsmiljø med dyktige ansatte og fornøyde kunder.
  • Mulighet for faglig utvikling i et aktivt kundeorientert miljø
  • Interessante, utfordrende og lærerike arbeidsoppgaver
  • Konkurransedyktig lønn

Egenskaper som gjerne kjennetegner deg:

 

  • Utadvendt og med kundeorienterte holdninger
  • Gode muntlige fremstillingsevner og komfortabel med telefon som arbeidsverktøy
  • Ansvarsbevisst
  • Selvstendig og engasjert
  • Bidragsyter i team

Interessert?

 

Det er ønskelig med en snarlig tiltredelse. Registrer din CV på www.manpower.no og søk stillingen via linken. Registrer så fullstendig CV som mulig, da denne er grunnlaget for vår vurdering og beslutning om hvem som går videre, i tillegg til en god søknad.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: SOKNEDAL SPAREBANK
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Bank / Finans / Forsikring
Underkategori: Kundekonsulent / behandler / rådgiver
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim, Midtre Gauldal
Rolle: Rådgiver, Fagperson, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 18.01.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1028234
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Kristin Hammer Olssen
Kristin.Hammer.Olssen@manpower.no