Rådgivende Ingeniør Bygg

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Til et spennende konsulentoppdrag for et rådgivende ingeniørfirma i vekst, søker Experis etter en Rådgivende Ingeniør Bygg (RIB). Dette er til et ingeniørfirma med mange spennende oppgaver og samarbeidspartnere, og som jobber innenfor arkitektur, bygg, prosjektledelse og brannprosjektering. De har et sterkt behov for å få inn en ny medarbeider som liker å stå på i en hektisk bransje og som vil lede satsningen på byggeteknikk. Det er økende oppdragsmengde og du vil stå i spissen for denne satsningen. Arbeidet innebærer en stor grad av selvstendighet og du vil være faglig leder for avdelingen innen byggeteknikk.

Dette er en stilling hvor det gis stor frihet og selvstendighet. Som person må du jobbe effektivt og være kvalitetsbevisst. I rollen kreves det at du evner å arbeide på tvers i enkelte prosjekter, du liker å ha mange baller i luften og har gode samarbeidsevner. Selskapet er opptatt av god trivsel og fornøyde medarbeidere som ønsker å bidra!

 

Prosjektene varierer mye og det jobbes med store og spennende prosjekter. Alt fra større boligprosjekter, næringsbygg som kontorbygg og forretningsbygg og mange spennende forprosjekt/mulighetsstudier av nye og eksisterende bygg. Dette er en meget spennende rolle i en oversiktlig organisasjon med et godt arbeidsmiljø, hvor det er muligheter til både personlig og faglig utvikling. Kontorsted er på Nordstrand i Oslo eller på Jessheim med kort avstand til kollektivtransport

 

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Sivilingeniør eller bygningsingeniør
  • Minimum 5 års relevant erfaring er ønskelig
  • Erfaring innen prosjektering, beskrivelser, statistiske beregninger, dimensjonering og/eller modellering/BIM   
  • Ønskelig med erfaring fra oppdragsledelse og prosjekteringsledelse
  • Erfaring med enten Tekla, Revit, Fem-Design eller Focus
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk

 

Er dette noe du kjenner deg igjen i og ønsker å bli en del av?

Søk stilling via linken eller send epost til Pia Myrvold.

 

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Tekniske håndverksyrker, Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Bygg / Anlegg, Prosjektstyring, Teknisk tegning / Konstruksjon
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Rådgiver

Søk på stillingen

Publisert: 08.01.2019
Søknadsfrist: 20.01.2019
Ref. nr.: 1028304
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Pia Helene Myrvold
Telefon +47 92 87 33 93
Pia.Myrvold@no.experis.com