Økonomi- og regnskapskonsulent

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

 

Ønsker du å jobbe i et fremoverlent selskap i vekst?

 

Vitec er et børsnotert programvarekonsern. Selskapet utvikler og leverer virksomhetskritisk og standardisert programvare for bransjeunike behov. Dette gjøres til blant annet eiendomsmeglere, bygg og eiendomsselskap, bank og forsikringsselskap, helseselskap, buss- og transportverksteder og bilforhandlere. Vitec tror på at kvalitet og enkelhet vinner i lengden.

 

Selskapet søker nå en ny økonomi- og regnskapskonsulent. Kontoret ligger svært sentralt i Oslo, rett i nærheten av Oslo S. Du vil gå inn i en allsidig stilling med ansvaret for økonomien til ett eller flere selskap i Vitec konsernet. I rollen vil du være ansvarlig for alt fra regnskapsføring, rapportering og virksomhetsnalyse til lønn og administrative spørsmål.

 

 

Hvem er du?

 

Vitec ser etter deg som er fleksibel og trives i et dynamisk miljø. Du er strukturert, selvstendig og har evne til å organisere arbeidet ditt på en effektiv måte. Du er i tillegg faglig sterk og har et ønske om å kontinuerlig videreutvikle kompetansen din.

 

I Vitec kommer du inn i et sosialt og fremoverlent selskap der arbeidsmiljøet er preget av åpenhet og tillit. Konsernets norske økonomiavdeling har ansvaret for økonomi og regnskapsføring for mange av de norske selskapene. Selskapet søker deg som vil være med å videreutvikle en moderne og effektiv økonomiservice.

 

 

 

Varighet: Ni måneder, med mulighet for fastansettelse

 

Søknadsfrist: Snarest

 

 

Ansvar og arbeidsoppgaver:

 

 • Regnskap A-Å
 • Løpende regnskaps- og månedsavslutning
 • Årsavslutning, årsoppgjør og ligningspapirer
 • Rapportering til konsern i Sverige og respektive daglig ledere i Norge
 • Rapportering av moms og skatter
 • Kommunikasjon med revisor
 • Løpende virksomhetsanalyse, prognoser og budsjett
 • Ad hoc oppgaver

 

 

Kvalifikasjoner

 

 • Relevant høyere utdannelse innenfor økonomi
 • Minimum 5 års erfaring innenfor økonomi og regnskap
 • Erfaring med årsoppgjør og skatt
 • Erfaring med Excel

 

 

 

Vil du høre mer om stillingen og ta en uforpliktende prat? Ta kontakt med Katrine Jayne Hagelund på telefon 406 39 828, eller katrine.hagelund@no.experis.com

 

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Kunde: VITEC FINANCIAL SERVICES AS
Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Økonomikonsulent , Regnskapskonsulent, Økonomi/Regnskap/Lønn
Stillingstype: Engasjement/Vikariat, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
 Sentral beliggenhet nær Oslo S
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 21.01.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1028456
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Katrine Jayne Hagelund
Telefon 40639828
Katrine.Hagelund@no.experis.com