Systemutvikler

Hos Brødrene Dahl trives vi med å skape merverdier for våre kunder og gi de det lille ekstra. Som Norges ledende tekniske handelsbedrift er innkjøp, salg og logistikk kjernen i vår virksomhet, og vi ivaretar hver dag behovene til over 26 000 kunder innenfor VVS, VMT, Industri, Verktøy, Havbruk, Olje & Gass, Vannkraft og Samferdsel. Våre 1 150 motiverte medarbeidere har skapt en solid bedrift med over 7 milliarder kroner i omsetning og virksomhet på 57 steder i Norge. Selskapet er en del av det franske industrikonsernet Saint-Gobain.

 

Brødrene Dahl står foran store utviklingsprosjekter innenfor logistikk, samt digitale løsninger mot kunder, leverandører og egne ansatte. Vi trenger derfor å styrke teamet vårt og skal ansette flere nye medarbeidere på IT-avdelingen.

 

Brødrene Dahl er inne i en digital transformasjon hvor vi ser et stort behov for modernisering av våre kundeflater og selvbetjeningsløsninger. På bakgrunn av økt innovasjonsfokus og en stadig voksende prosjektportefølje ser vi nå etter en initiativrik og løsningsorientert systemutvikler til vår driftsavdeling i Oslo.

 

Om stillingen

Som systemutvikler vil du jobbe med videreutvikling av vår ERP løsning fra M3, med særlig fokus rundt utvikling av tilleggsmoduler i brukergrensesnittet. Du vil også være sterkt involvert i videreutviklingen av vår tekniske plattform (Azure) og yte støtte til IT utviklingsavdelingen i forbindelse med nye applikasjoner og raskere utrulling av disse. I Brødrene Dahl har vi et sterkt fokus på optimalisering og automatisering av både etablerte arbeidsprosesser og hendelsesbaserte oppgaver, med mål om å gjøre løsningene våre så enkle og brukervennlige som mulig. Du må derfor også være beredt på å delta i driftsrelaterte oppgaver knyttet til incident og problem management, med fokus på effektiv håndtering av disse. Du vi få stor påvirkningskraft og rom til å være aktiv og vise initiativ, i en avdeling som i dag består av 8 dedikerte medarbeidere.

 

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som jobber godt både selvstendig og i team, og som trives i en hverdag som varierer mellom løpende og prosjektbaserte arbeidsoppgaver. Du evner å sette deg inn i nye problemstillinger, og tar ansvar for egen læring og utvikling. Videre er du serviceinnstilt og aktiv bidragsyter i diskusjoner rundt problemløsning.

 

Kvalifikasjoner

  • Minimum bachelorgrad innen IT fag
  • Fortrinnsvis 2-4 års erfaring som systemutvikler med fokus på front end, men nyutdannede oppfordres også til å søke
  • God kompetanse rundt HTML, CSS, JavaScript, og fortrinnsvis også Rest-API
  • God kjennskap til SQL, scripting og databaser
  • Fordel med kjennskap til Angular rammeverket
  • Fordel med kjennskap til ERP systemer og forretningsprosesser
  • Fordel med kjennskap til API management fortrinnsvis Azure
  • Gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

 

Vi tilbyr:

Spennende arbeidsoppgaver, kontinuerlig læring og gode utviklingsmuligheter, inkludert muligheter for kurs og sertifiseringer. Du vil møte trivelige kolleger i et godt forankret arbeidsmiljø med stort fokus på HMS.

 

Er du personen vi ser etter?

Ta kontakt med vår rådgiver i Experis for en uformell prat, Vedrana Dzonlez, tlf. 908 58 362 / vedrana.dzonlez@no.experis.com.

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Brødrene Dahl A/S
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Webutvikling, Utvikling Annet, Agile metoder, Databaseadministrasjon, Integrasjon / ERP / CRM, - IT
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 23.01.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1028548
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Vedrana Dzonlez
Telefon 90858362
Vedrana.Dzonlez@no.experis.com