Innkjøper

Get Inspired er en norsk nettbutikk med lager- og kontorlokaler I Trondheim. Vårt sortiment består av sko, trening-, friluft- og fritidsklær med over 60 kjente merkevarer. Selskapet ble etablert i 2009 og har gått fra å være en liten gründerbedrift til en av de ledende aktørene i bransjen. Get Inspired har i flere år vært blant eliten av nettbutikker, og har blitt nominert som finalist til "Årets Nettbutikk" hele tre ganger, senest i 2018. I 2016 gikk vi helt til topps og vant kåringen.

 

 

Vi i Get Inspired legger bak oss et fantastisk 2018 og vi gleder oss til videre vekst i 2019. Vi har hatt en rask utvikling sammen med våre kunder og ønsker nå å styrke laget med en drivende dyktig innkjøper som vil være med å dra oss videre.

 

Som innkjøper hos Get Inspired vil du være en del av innkjøpsgruppen. Innkjøpsgruppen innehar en av de viktigste funksjonene hos oss. Her jobber vi kontinuerlig med å ha Norges fresheste sortiment innen sporty fashion. Arbeidsoppgavene er både analytiske og kreative.

 

Dine ansvarsområder vil være blant annet:

- Salgsanalyser og beregne prognose for bestillinger

- Planlegging og gjennomføring av innkjøp

- Evaluere resultat og gjennomføre nødvendige endringer

- Bidra i gruppens videre utvikling

- Andre arbeidsoppgaver etter behov

 

Som person er du kreativ og analytisk. Du er strukturert og planleggende i arbeidsmetodikk. Du trives med mennesker, samarbeider og kommuniserer godt, og du er handlekraftig.

 

Vi ser etter deg som har relevant utdanning på bachelornivå, men solid og relevant erfaring kan kompensere for utdanning.

 

Du har minimum 1-3 års erfaring fra innkjøpsfunksjon og systemforståelse. Du har erfaring med bruk av Excel og har du erfaring med andre forretningssystemer er det en fordel. Du har utpreget forretningssans og god økonomisk forståelse.

Det er også viktig med god muntlig og skriftlig framstillingsevne, på norsk og engelsk

 

Du holder deg oppdatert på trender og mote, du setter deg egne mål og motiveres av å prestere! Vil du være en del av den kuleste nettbutikken og det beste teamet?

 

Hos oss får du muligheten til å utvikle deg i rollen som innkjøper, og du vil få være med å forme fremtiden i en av landets raskest voksende nettbutikker.  Du vil bli en del av et ungt og dynamisk arbeidsmiljø med høy kompetanse som brenner for fornøyde kunder. Det er kort vei til beslutning og et miljø preget av sterk gjennomføringskraft.

 

For nærmere informasjon, ta kontakt med våre rådgivere i Experis; Anne Dordi Alseth, 924 48 268.

 

Vi ser frem til å motta din søknad!    

 

Stillingsinformasjon

Kunde: GET INSPIRED AS
Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: Innkjøp
Underkategori: Innkjøper, Varehandel
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 05.02.2019
Søknadsfrist: 24.02.2019
Ref. nr.: 1028720
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Anne Dordi Alseth
Telefon 92448268
Anne.Dordi.Alseth@no.experis.com