Brukerstyrt Personlig Assistent, Skedsmo

Assister meg AS gir personer med funksjonshemninger skreddersydd assistanse uansett bakgrunn, funksjonsnivå, kulturtilhørighet, språk eller religiøs tilknytning. I samarbeid med brukeren finner vi assistenter med de egenskaper og kvalifikasjoner som skal til for å gjøre hverdagen enklere og hyggeligere. Vi kan påta oss arbeidslederrollen helt eller delvis og bistå med for eksempel rekruttering, utarbeidelse av vaktlister og skaffe vikarer ved sykdom.

 Liker du å jobbe natt?

AssisterMeg ser etter to Brukerstyrte Personlig Assistenter (BPA) på deltid som kan jobbe hos en voksen mann med ALS på Skedsmo. Vi ser for oss du og din kollega vil jobbe 1-2 nattevakter pr. uke.

 

 

Arbeidsoppgaver:

 

Amyotrofisk lateralsklerose (ALS) er en jevnt økende sykdom som ødelegger de motoriske nervecellene i ryggmarg, hjernestamme og motoriske del av hjernebarken.

Som brukerstyrt personlig assistent hos denne voksne mannen vil du jobbe natt hjemme hos denne familien, og din hovedoppgave vil være tilsyn og posisjonering etter brukers ønske. Dette betyr at vedkommende har behov for å ligge i ulike stillinger i sengen.  

 

 

Kvalifikasjoner:

 

Vi og denne familien (sønn og kone) ser etter en omsorgsfull, tålmodig og ansvarsfull person. Du har kanskje jobbet med noen som har ALS før. Om ikke det er det en fordel om du har erfaring med forflytning og posisjonering av en voksen.

 

Ettersom denne mannen ikke har noe språk og ektefelle ikke snakker så godt norsk er det svært viktig at du som BPA evner å være oppmerksom. Det betyr at du er tilstede og klarer å tolke kroppsspråk.  Bruker har ikke noe språk og kommuniserer ved små lyder og ansiktsmimikk. Derfor må du være en person som er nøyaktig og som vil trives i en rolle hvor du må kunne fange opp brukes forsøk på å ta kontakt.

 

 

Arbeidsforhold er mørkt og hjemme hos en familie på tre. Du må være veldig stille da de andre i familien sover.

 

Videre må du kunne jobbe 1- 2 nattevakter pr. uke i tidsrommet 22.00 til 09.00

Kunne fremvise plettfri vandel før ansettelse

 

 

Interessert eller har spørsmål?

Om dette er noe for deg send oss en søknad der du tydeliggjør hva du har erfaring fra og hvordan du kan være med på å skape trygghet og stabilitet hos meg.

ManpowerGroup samarbeider med Assister meg, så vi ønsker at alle henvendelser og spørsmål om søknad rettes til Charleen i ManpowerGroup.

Vi håper å høre fra deg!

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: ASSISTERMEG AS
Antall stillinger: 2
Industri: Manpower
Fagfelt: Helse
Underkategori: Hjelpepleier, Helse, - Helse og sosialarbeid
Stillingstype: Fast, Deltid
Arbeidssted: Akershus
 Skedsmo
 Skedsmo

Søk på stillingen

Publisert: 06.02.2019
Søknadsfrist: 17.02.2019
Ref. nr.: 1028736
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Stine Einang Lørup

Charleen Carlsen Tinderholt
Charleen.Carlsen.Tinderholt@manpower.no