Project Manager - Finance Development

ManpowerGroup er Norges største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap. Med over 60 års erfaring har vi utviklet rutiner og nyskapende løsninger som gjør kundene våre bedre rustet i The Human Age, der kampen om talentene og arbeidskraften er stadig økende. Vi er ledende i å finne riktig bemanningsløsninger gjennom å kombinere det enkelte menneskets potensiale med organisasjoner ambisjoner. ManpowerGroup leverer sine tjenester gjennom Experis, Manpower, Right Management, Workshop Bemanning og ManpowerGroup Solutions. I Norge er vi landsdekkende og representert med 35 avdelingskontorer.

Ønsker du å jobbe med utvikling av prosesser? Da er du kanskje den vi ser etter!

 

 

Til vår Finance Development avdeling søker vi en Finance Project Manager. Vi søker deg som blir motivert og inspirert av å lede utviklings- og effektiviseringsprosjekter, for å skape en økonomifunksjon som støtter vår virksomhet enda bedre. Rollen er nyetablert og du vil bli del av vårt nye team på 3-4 personer, hvor alle rapporterer til lederen av Finance Development. Ditt arbeidssted vil være i Oslo.

 

 

Ansvar- og arbeidsoppgaver

 

Som Project Manager leder du utviklingsprosjekt av både mindre og større karakter, samtidig som du kontinuerlig arbeider med prosessforbedringer og effektiviseringer i vår nordiske økonomifunksjon. Rollen innebærer ansvar for budsjett, prognoser og resultatoppfølging av dine prosjekter og din plattform blir både norsk, nordisk og europeisk.

 

Du og dine kollegaer blir en del av ManpowerGroups avdeling Nordic Finance Operations, med hovedoppgave å kvalitetssikre, utvikle og støtte de økonomiske prosessene i ManpowerGroup over hele Norden. Den transaksjonsbaserte økonomileveransen blir utført av outsourcingpartnere rundt om i hele verden. Hele Nordic Finance Operations består i dag av 45 personer.

 

 

Hvem er du?

 

Som person er du ambisiøs og service-minded, samtidig som du er diplomatisk og ydmyk. Du er en pådriver for idéutvikling og for fremdrift i prosjekt og tenker gjerne utenfor boksen - men holder deg innenfor de økonomiske rammene. Hos oss er det høyt tempo og du har mange kontaktflater i organisasjonen, noe som krever god evne til å prioritere, strømlinjeforme og strukturere arbeidet ditt. Du evner å være fleksibel og skifter raskt fokus dersom det er nødvendig. Det overordnede fokuset, analytiske evner samt evne til å se muligheter er viktig for å trives i rollen. Dine kommunikasjonsegenskaper er svært gode og du oppretter, samt opprettholder, gode og tillitsfulle relasjoner på alle nivåer.

 

 

Søknadsfrist: 17. februar

 

 

For mer informasjon om rollen og en uforpliktende prat ta kontakt med Sissel Melkild, sissel.melkild@no.experis.com/ 4063 9890 eller Katrine Jayne Hagelund, katrine.hagelund@no.experis.com/ 4063 9828.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: MANPOWERGROUP AS
Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Prosjektcontroller , Prosjektstyring, - Økonomi / Regnskap / Lønn
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Prosjektleder, Fagperson, Medarbeider, Rådgiver

Søk på stillingen

Publisert: 07.02.2019
Søknadsfrist: 18.02.2019
Ref. nr.: 1028778
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Sissel Teoh Melkild
Sissel.Melkild@no.experis.com

Katrine Jayne Hagelund
Katrine.Hagelund@no.experis.com