Historien om Vipps er et eventyr; vil du bli en del av den? Vi søker medarbeidere innen IT-support!

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Vipps, så ble de større. For vår kunde Vipps søker vi nå etter nye medarbeidere til å ta del i en spennende vekstfase i et stort fremtidsrettet selskap sammen med de sterke merkevarene Vipps, BankAxept og BankID.

 

I Vipps jobber de hver dag med å gjøre identifikasjon og alle typer betalinger befriende enkelt for både folk og bedrifter. For å løse hverdagsproblemer ser vi etter deg som er nysgjerrig, tenker litt annerledes og er ivrig etter å tilegne deg ny kompetanse innen IT-support og drift, hvor du skal støtte opp under og bli kjent med hele plattformen. Du vil få muligheten til å bygge opp noe nytt og bli med på en eventyrlig reise.

 

Kunne du tenkt deg å jobbe med teknisk support og drift? For å lykkes i denne rollen tror vi at du liker å arbeide i et miljø som ikke har faste og etablerte rammer, men hvor det er rom for kreativitet, utvikling og endring. Som person er du gjerne fremoverlent og har lyst til å ta eierskap til ditt arbeid. Interesse for teknologi og at du kan identifisere forbedringsområder er viktige egenskaper for å mestre denne rollen. Vi vektlegger det personlige drivet som skal passe inn i et miljø og i en kultur som skal understøtte farten Vipps ønsker å holde fremover.

 

Kanskje er dette deg? Da håper vi du leser videre.

 

Om rollen

 

Vipps får stadig nye produkter i varehyllen og det betyr flere og nye henvendelser. Derfor trenger vi nettopp deg til å bistå med teknisk support og drift av hele plattformen som inkluderer Vipps, BankID og BankAxept. Du vil behandle saker og henvendelser både i andre og tredjelinje support. Det betyr at du bør bli motivert av å arbeide med mer komplekse saker og tekniske spørsmål. Arbeidsoppgavene omfatter feilsøk, behandling av tickets i Jira-ticketsystem og overvåkning for å nevne noen. Du vil være med på å bygge opp en funksjon fra start og du bør like å være med på alt.

 

Kompetanse

 

Du er kanskje 2. eller 3.års student på bachelornivå eller tar en master innen IT? Eller er du nylig utdannet med en teknisk bachelor eller mastergrad?

    

For å lykkes tror vi du liker å grave i ulike problemstillinger, er nysgjerrig av natur og evner å tilegne deg ny teknologisk kunnskap raskt. Vi tror at du liker tverrfaglig samarbeid, og kanskje har noe relevant praktisk erfaring? Du trives, som nevnt, i ustrukturerte rammer, ønsker å utvikle deg og har skaperglede. Vi tror også at du kan vise til stor gjennomføringsevne.

 

Fortsatt interessert?

 

Vi kan tilby både deltid og fulltidsengasjement hos Vipps med oppstart snarest.  

Det er sentrale lokaler i kule omgivelser hvor Vipps er en attraktiv oppdragsgiver i en vekstfase. Du vil få anledning til å arbeide med kjente merkevarer, det vil være langsiktige muligheter og rom for utvikling. Videre vil det være konkurransedyktig lønn og betingelser, samt at du vil få personlig oppføling av en egen konsulent i Manpower. I tillegg vil du få ansattfordeler (blant annet tilgang til vår utviklingsportal; PowerYou).

 

For at nettopp du skal bli vurdert må du registrere full CV og din personlige søknad på www.manpower.no, og søke direkte der. Dokumentasjon som attester og vitnemål bes fremvises på et eventuelt intervju.

 

Vi håper du har lyst til å bli en del av et spennende team og er klare til å høre fra deg!

Stillingsinformasjon

Kunde: VIPPS AS
Antall stillinger: 3
Industri: Manpower
Fagfelt: IT
Underkategori: Teknisk IT-support, - IT
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 18.03.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1028786
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Emely Elisabeth Wiland
Emely.Elisabeth.Wiland@manpower.no

Julia Marcusson
Julia.Marcusson@manpower.no