Sykepleier til ekstravakter

Manpower Helse tilbyr helsepersonell fleksible jobbmuligheter og ordnede arbeidsforhold innen privat og offentlig sektor. Gjennom vår avtale med sykehusene, kommuner og private kunder bidrar vi til at du får spennende karrieremuligheter i hele Norge. Manpower Helse er landsdekkende og er en del av ManpowerGroup. Følg oss på Facebook, blogg og Twitter.

Er du utdannet sykepleier med norsk autorisasjon og ønsker å få variert arbeidserfaring?

Vi har behov for flere sykepleiere til ekstravakter på kort varsel i Oslo og Akershus innen sykehus, sykehjem, hjemmesykepleie, helsehus og innen rus og psykiatri.

 

Du får stor frihet slik at du kan bestemme selv din arbeidstid, ferie og fritid, og du velger hvilke oppdrag du synes er mest interessante.

 

Gode språkkunnskaper i et skandinavisk språk er en forutsetning, og vi ønsker at du er oppdatert innen ditt fagområde.

Evner du å jobbe strukturert, er engasjert og pålitelig i tillegg til å vise fleksibilitet, så vil vi gjerne komme i kontakt med deg.

 

Vi på vår side kan tilby god og tett oppfølging fra en konsulent, ryddige kontrakter, ordnede arbeidsforhold, forsikrings- og pensjonsordning og 12% feriepenger. Dersom du kommer tilreisende, så sørger vi for bolig med god standard og dekker reiseutgiftene dine.

 

Om dette virker interessant, ta kontakt med Kirsti Skogen Torgersen, tlf. 930 06 750 eller på e-mail: kirsti.skogen.torgersen@manpower.no

 

 

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 5
Industri: Manpower
Fagfelt: Helse
Underkategori: Spesialsykepleier, Sykepleier
Stillingstype: Sommerjobb, Fulltid, Engasjement/Vikariat, Deltid
Arbeidssted: Finnmark, Jan Mayen, Buskerud, Vestfold, Vest-Agder, Hele Norge, Troms, Telemark, Møre og Romsdal, Svalbard, Sogn og Fjordane, Østfold, Hedmark, Oppland, - Utlandet, Aust-Agder, Nordland, Oslo, Rogaland, Trøndelag, Akershus, Hordaland
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 27.02.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1029038
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Kirsti Skogen Torgersen
Telefon +47 93 00 67 50
Kirsti.Skogen.Torgersen@manpower.no