Byggingeniør

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Grunnnet mye oppdrag innen bygg og anlegg ser vi etter flere resursser som kunne tenke seg å jobbe oppdragsbassert for våre kunder. Arbeidsted er primært Oslo og Østlandet, men vi søker også resurser som kan være åpne for andre lokasjoner. Vi søker deg som har:

 

  • Utdannelse som ingeniør innen bygg og anlegg
  • God kjennskap til BIM
  • Primært folk med minst 5 års erfaring
  • Praktisk bakgrunn i tillegg til utdannelse vil telle positivt
  • Snakker og skriver flytende Norsk eller et annet skandinavisk språk.

 

Skriv litt om deg selv og hva du ser etter så tar vi kontakt med aktuelle kandidater for en samtale

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 2
Industri: Engineering
Fagfelt: Bygg og anlegg
Underkategori: Formann, Anleggsleder, Betongarbeider, Bygg og anlegg
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 13.03.2019
Søknadsfrist: 25.03.2019
Ref. nr.: 1029224
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Christian Magnus Ramm Steen
Christian.Magnus.Ramm.Steen@no.experis.com

Erik Skjørtvedt
Erik.Skjortvedt@no.experis.com