Testleder

Gemalto is the world leader in digital security, the top provider and the world’s largest producer of complex digital and smart cards solutions, supplier of complex customer solutions and smart card services for all major mobile operators, bank houses and public services. With 15,000 employees spread across 50 countries, Gemalto is a truly international company.

ICS (Integration and Consulting Services) i vår R&D avdeling er ansvarlige for design og implementasjon av software til våre kunder. I Gemalto er vi ledende på digital sikkerhet og du vil få jobbe med hele produktspennet.  

 

I denne rollen vil du ha en viktig rolle i å skape suksess for våre kunder og Gemalto. Som Test Manager vil du jobbe mellom testteamet og øvrige prosjektdeltagere fra kunden. Du vil være ansvarlig for at produktene/løsningene som leveres er testet og tilfredsstiller i henhold til krav og forventninger. Du vil ikke jobbe hands on med testutvikling, men må kunne forstå hvilke utfordringer testutviklerne har i det daglige arbeidet. Det er derfor en fordel om du kjenner til testing av databaser og webapplikasjoner. I stillingen vil du også utforme testplan og strategi for teamet. Det er viktig for oss at du evner å utfordre testerne på metoder og tilnærmingsmåter.

 

Formålet med stillingen:

- Representere testteamet i kommunikasjon med kunde og formidle viktigheten med testaktiviteter til alle berørte parter

- Lede utførelse av testplan og sikre at vi leverer etter oppsatt plan

- Klassifisere feil i løsningen og planlegge release med øvrige deltakere

- Være den tekniske eksperten på produktet i Norge

- Sikre at testeamet utfører tester i henhold til kundens krav og riktig QA-prosess

 

Hvem er du?

Vi ser helst at du har minimum en Bachelor i IT eller andre tekniske fag. Da vi jobber med sikkerhet er det nødvendig at du er norsk statsborger og behersker norsk skriftlig og muntlig. Vårt testteam sitter i Praha og du kommuniserer derfor godt også på engelsk. Du har jobbet med teknisk testledelse/ prosjektledelse og kjenner metodikker, prosesser og verktøy.

Det er en fordel om du har kunnskap om SQL-databser og http, HTML/XML, Jboss, WebSphere og GlassFish.

 

For å lykkes i stillingen har du svært gode kommunikasjonsegenskaper og evner å stå i situasjoner hvor du settes på prøve. Prosjektene hos Gemalto er samfunnskritiske og krever integritet og vilje til å lykkes. Du er analytisk anlagt og evner å håndtere flere oppgaver på en gang. I det daglige har du godt humør og er en teamplayer som vil at prosjektdeltagerne sammen skal kunne få til mye.

 

Det kan bli noe reisevirksomhet, men i det daglige vil du sitte sammen med prosjektdeltagerne hos kunde.

 

Vil du høre mer om stillingen?

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner I Experis IT; Karoline Anglevik Erlien, mob 928 53 847/ kaerli@no.experis.com for mer informasjon.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: GEMALTO NORGE AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Testledelse
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 21.03.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1029346
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Karoline Anglevik Erlien
Telefon 928 53 847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com