Teknisk rådgiver/løsningssalg - Prosess & Miljø

Christian Berner Tech Trade -konsernet - notert på Nasdaq Stockholm, har 120-års erfaring med teknisk handelsvirksomhet. Vi tilbyr kvalitetsprodukter og systemløsninger med fokus på miljøteknikk fra europeiske produsenter til industrier og kommuner i Norge og Norden for øvrig. Konsernet har cirka 150 medarbeidere i hele Norden, og en nettoomsetning på omkring 600 MSEK.

 

Christian Berner AS er det norske datterselskapet. Vi er i dag 18 ansatte med kontorer på Tveita i Oslo. Vi har en bred kundebase i flere industrier og bransjer herunder; offshore, fisk, prosess og kjemi, vann og avløp med mer,  både i offentlig og privat sektor. Christian Berner er et sterkt merkenavn kjent for kvalitet og solid gjennomføringsevne.

 

Våre verdier er tuftet på åpenhet, læring og fellesskap.

 

Er du en relasjonsbygger med teft for teknisk salg og prosjektledelse?

 

Ønsker du en spennende og variert hverdag hvor du blir en viktig samarbeidspartner for våre kunder? Som teknisk rådgiver hos oss i Christian Berner AS vil du være en betydningsfull bidragsyter til å gjøre våre kunder gode og bistå i å finne de riktige løsningene for dem. For å videreutvikle vår satsning mot prosessindustri trenger vi din tekniske kompetanse og teft for relasjonsbygging og prosjektgjennomføring.

 

Du vil være en del av forretningsområdet Prosess og Miljø, som i dag er et dynamisk og faglig sterkt team på 6 rådgivere og en leder. Vi er drevet av kompetanse som er kjernen i det vi gjør, og grunnlaget for vårt høye servicenivå og leveringsgaranti. Sammen vil vi jobbe for kontinuerlig forbedring og vektlegge den tverrfaglige tilnærmingen som resulterer i de beste løsningene. Samarbeid og sterk lagånd vil være en sentral del av din nye arbeidskultur hvor hovedmålet er å gjøre våre kunder gode.

 

Ditt arbeid vil bestå av både rådgivning og salg, og du vil få store muligheter til å påvirke din egen hverdag. Din viktigste oppgave vil bestå av å være aktivt ute hos eksisterende kunder og bruke din faglige kompetanse som grunnlag for salg og rådgivning for de beste løsningene. I samarbeid med våre leverandører vil du utvikle salgsløsninger som vil spenne fra enkelt salg av produktleveranser til store komplekse løsninger tilpasset våre kunders behov. Noen prosesser kan ta lang tid fra henvendelse til ordre, dette betyr at det er viktig for deg å opprettholde et høyt aktivitetsnivå for å sikre kontinuitet i arbeidet ditt. Derfor vil du også få muligheten til å være aktivt ute i markedet for å etablere nye kunderelasjoner på konferanser ogfaglige forum, samt organisere kundekkurs, faglige seminar i selskapets lokaler.

 

Vi ser etter deg som har erfaring som salgsingeniør, prosjektleder eller lignende, og som har god forretningsforståelse. Salg for oss er god faglig rådgivning, og en forutsetning for å lykkes i jobben er at du har en høyere teknisk utdannelse innen prosess, kjemi eller mekanikk. Fordi vi ønsker å satse videre på prosessindustri ser vi gjerne at du har erfaring fra denne industrien og/eller en produksjonsbedrift. Kunnskap om pulverteknikk og pakke- og fyllemaskiner er en fordel, men ikke et krav. Siden vi har leverandører i både inn- og utlandet er gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk og engelsk nødvendig for å lykkes i rollen.

 

For at du skal trives vil det være viktig at du har en sterk interesse for det tekniske og sans for å forstå komplekse detaljer i prosesser. Du vil i prosjektene være bindeleddet mellom leverandør og kunde, noe som til tider vil kreve både utholdenhet og tålmodighet, samt evnen til å kommunisere på en konstruktiv og engasjerende måte. Dette vil kreve at du trives med mye å gjøre, og jobber strukturert og systematisk med vår kunder, samtidig som du er en person som løfter blikket og har fokus på mål og resultater. For at du skal trives her hos oss vil det være vel så viktig at du identifiserer deg med våre verdier åpenhet, læring og felleskap.

 

Vi tilbyr

• Jobb med anerkjente kunder og leverandører

• Sterkt og godt fagmiljø

• Stor handlefrihet og mulighet til å påvirke egen hverdag

• Faglige utfordringer i kontakt med stor bredde i norsk industri

• En spennende reise i en bedrift med langsiktige mål og store ambisjoner

• Billønn

 

Hvis du vil bli bedre kjent med oss kan du ta en tur innom vår hjemmeside http://www.christianberner.no/ eller ta en titt på vår video under.

 

For mer informasjon, ta gjerne uforpliktende kontakt med Experis Executive ved Yvonne Cagnol Hveem, tlf. 976 87 020, eller Esme Lisanne den Ouden, tlf. 483 39 577.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: CHRISTIAN BERNER AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Salgsstillinger, Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Mekanisk, Kjemi / Prosess, Prosjektledelse, Teknisk salg
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Prosjektleder, Rådgiver, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 01.04.2019
Søknadsfrist: 28.04.2019
Ref. nr.: 1029413
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Yvonne Cagnol Hveem
Telefon +47 97 68 70 20
Yvonne.Cagnol.Hveem@no.experis.com

Esme Lisanne den Ouden
Telefon +47 48 33 95 77
Esme.den.ouden@no.experis.com