Divisjon Controller

NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på SEK 57 milliarder og over 16.500 ansatte i 2018. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

 

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

 

 

Ønsker du å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid sammen med NCC?

 

 

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø.

 

Divisjon Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg.

 

Vi ser positivt på fremtiden og er stolt over det ansvaret vi har fått for flere spennende prosjekter i vår nordiske region. For at vi skal lykkes med alle de spennende utfordringene som er i gang, søker vi nå etter en engasjert Divisjon Controller til å styrke vårt team!

 

 

Her er dine nye utfordringer

 

I rollen som Divisjon Controller vil du ha hovedansvaret for økonomistyring og rapportering i divisjonen. Du styrer controllerfunksjonen som inkluderer personalansvar og ledelse av controllere i divisjonens regioner. Jobben innebærer et tett samarbeid med Divisjonsdirektør og du har en sentral rolle i divisjonens ledergruppe.

 

Vi jobber i en verden i stadig forandring, og søker deg som ønsker å jobbe med forbedringsarbeid, struktur og implementering av nye smarte løsninger i våre arbeidsmetoder innen økonomi. Du er en person som er dyktig til å lede dine medarbeidere og utvikle controllergruppen i divisjonen. Vi ser at du er trygg i din faglige rolle. Du trives med å jobbe selvstendig med et stort ansvar, men også å jobbe i team da arbeidet innebærer mange kontaktflater og mye samarbeid med andre.

 

 

Sentrale ansvar- og arbeidsoppgaver

 

- Ansvar for rapportering til konsern i Sverige

- Personalansvar for fire controllere

- Faglig støtte innen økonomi etter behov i divisjonen

- Utarbeide forretningsanalyser for videre beslutningsgrunnlag

- Pådriver for, samt lede utviklingsarbeid i divisjonen

 

 

Vi tilbyr

 

I NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet og et sterkt ønske om å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et spennende arbeidsmiljø.

 

Arbeidssted for denne stillingen vil være ved vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo, men noe reising må også påregnes innenfor vårt nordiske forretningsområde.

 

 

Din erfaring og kompetanse

 

Vi søker deg som er utdannet siviløkonom eller tilsvarende. Du har ca 10 års erfaring fra en forretningsrettet og analytisk rolle som controller i store selskap og erfaring med å lede en controllergruppe. Erfaring fra byggebransjen og prosjektregnskap er en fordel, men ikke et krav. Du har en god forståelse for økonomiprosesser og en sterk forretningsinteresse. For å trives i NCC og i rollen som Divisjon Controller er det viktig å ha gode kommunikasjonsevner, samt ha et ønske om å lede og skape resultater i samarbeid med andre. Vi legger stor vekt på personlige egenskaper som analytiske evner, engasjement, integritet og en strukturert arbeidsform.

 

Vi ser etter deg som vil utvikle økonomistyringen i tett dialog med virksomheten. Du kan levere effektivt i forhold til gitte frister og du jobber godt i team. Du har god erfaring med å bearbeide informasjon fra ulike virksomhetssystemer, og er vant til å bruke flere finansielle systemer som arbeidsverktøy.

 

 

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med rekrutteringsrådgiver Sissel T. Melkild, sissel.melkild@no.experis.com/ 40639890 eller Marta Orleanski, marta.orleanski@no.experis.com/ 4145 4457. Registrer din søknad med søknadsbrev, CV og vitnemål nedenfor.

 

 

Søknadsfrist: 22. april. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

 

På denne rekrutteringen utføres bakgrunnssjekk av kandidater.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Stillingsinformasjon

Kunde: NCC NORGE AS
Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Prosjektcontroller , Controller, Business Control, Teamleder, Økonomisjef
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Leder, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 29.03.2019
Søknadsfrist: 22.04.2019
Ref. nr.: 1029463
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Sissel Teoh Melkild
Telefon 40639890
Sissel.Melkild@no.experis.com

Marta Orleanski
Telefon 41454457
Marta.Orleanski@no.experis.com