Installatør/Prosjektleder til ON Energi

ON Energi er en nasjonal energientreprenør med utgangspunkt i Midt-Norge. ON Energi har betydelig kompetanse og gjennomføringsevne innenfor våre kjerneområder; vei- og områdebelysning, trafo- og kraftstasjoner, omformeranlegg, kabelanlegg og andre industri-, installasjons- og høyspentrelaterte systemløsninger.

ON Energi eies med 51% av Elnett Energi Invest og 49% av TrønderEnergi og har ca 85 medarbeidere. I 2019 vil vi omsette for ca 165 millioner.

 

ON Energi er en av de ledende aktørene innen utbygging av elektrisk infrastruktur. Vi er privilegerte som jobber i et marked med et uforløst potensial. Dette i sammenheng med økende oppdragsmengde, gjør at vi nå søker flere dyktige prosjektledere, for vår serviceavdeling Nettjenester som har Midt-Norge som arbeidsområde. Våre kunder er i all hovedsak eiere og drivere av infrastruktur anlegg, herunder vei, bane, nettselskap o.l.

 

Er du den den tydelige installatør/prosjektlederen vi ser etter?  

 

Vi ser etter en faglig dyktig, fremoverlent og tydelig installatør/prosjektleder, som ser verdien av å ha en entusiastisk innstilling til sin arbeidshverdag. Du er trygg i prosjektleder- og installatørrollen, og trives i en operativ rolle hvor tempoet er høyt, med et sterkt eierskap til kvalitet, og et godt forhold til medarbeidere og kunder.

 

Som prosjektleder er du ansvarlig for å gjennomføre prosjektene, kvalitetssikre kalkyler og prosjekteringsunderlag. Med basis i dette sikre lønnsomhet og effektiv gjennomføring med høy faglig kvalitet. Det vil være en god miks av prosjekter og serviceoppdrag i ulik størrelse og geografisk tilknytning.

 

ON har et sterkt faglig fokus – og du blir en del av vårt installatørteam, som er en viktig bidragsyter i vår helhetlige fagansvar for planlegging og gjennomføring av elektroprosjekter.

 

Vi er ute etter deg som har de rette holdningene, som er ambisiøs og tørr å ta tak i de utfordrende prosjektene. Du har prosjektlederkompetanse, teft for å skape gode relasjoner og fornøyde kunder med fokus på lønnsomhet, kvalitet og gjennomføringsevne.

 

Videre har du:

• Installatør gruppe L og/eller H

• Relevant formell fagutdannelse fra fagskole og-/ eller høyskole

• Ledererfaring med prosjektansvar

• Forretningsorientert tankesett med ønske om en faglig- og ledelsesmessig karriere

 

Du har en god markedsforståelse, flink til å etablere gode kunderelasjoner og et brennende ønske om å bidra til On Energi sin utvikling. Våre montører skal trives på jobb og du er en leder som evner å hente det beste ut av et arbeidslag, skape energi, entusiasme og eierskap til prosjektene.

 

Vi kan tilby deg en interessant og utfordrende lederrolle i et dynamisk og innovativt miljø. Du vil ta del i et godt arbeidsmiljø med høy trivsel i lyse og trivelige kontorer på Sluppen.

Du får konkurransedyktige betingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Du vil ta del i et godt arbeidsmiljø med høy trivsel, i lyse og trivelige kontorer på Sluppen.

Du får konkurransedyktige betingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

ON Energi har solide og sterke eiere i en fremtidsrettet bransje med kontinuerlig utvikling.

Noe reiseaktivitet må påregnes.

 

For nærmere informasjon, ta gjerne kontakt med vår rådgiver i Experis Christer Berget, tlf. 969 66 606, avdelingsleder Nettjenester Øystein Todal, tlf 916 71 899 eller HR-sjef Vibeke Tronstad, tlf. 468 89 282.

 

Vi ser frem til å motta din søknad!

 

Stillingsinformasjon

Kunde: ON ENERGI AS
Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Elektro/Elkraft, Prosjektledelse
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Fagperson, Prosjektleder

Søk på stillingen

Publisert: 01.04.2019
Søknadsfrist: 21.04.2019
Ref. nr.: 1029498
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Christer Berget
Telefon 969 66 606
Christer.Berget@no.experis.com