Ønsker du en anledning til å gjøre en forskjell og arbeide med IT support?

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

PRA Group er en av verdens største investorer i misligholdte fordringer med 4000 ansatte og 43 millioner kunder i 17 land. Vi har investert i 14 land i Europa, og har virksomhet i ni av dem. I Norge har PRA Group hatt virksomhet siden 1991, og hovedkontoret ligger i hyggelige lokaler sentralt i Oslo. Du kan lese mer om PRA Group her: https://www.pragroup.no. Vår europeiske IT-avdeling består av 63 ansatte i syv land, der Norden er organisert med en egen IT-avdeling.

 

Ønsker du å bygge videre på din kompetanse innen IT support?

 

Endringer i den teknologiske verden går stadig raskere, derfor søker vi etter en kvalitetsbevisst og engasjert person som vil være med på denne utviklingen i PRA Group. Utviklingen skjer fort og anledningen til å utgjøre en forskjell er større enn noen gang. Derfor trenger vi deg som forstår viktigheten av å være dynamisk i sitt arbeide og kan utnytte mulighetene som teknologien skaper til det beste for brukerne.

 

PRA Group tilbyr

 • Fast jobb fra dag en med snarlig oppstart
 • Sentrale lokaler i Bjørvika
 • Konkurransedyktig lønn og betingelser

 

Om jobben

I denne rollen vil du være en del av IT teamet i Norden, og jobbe med operasjonell support for våre ansatte. Det nordiske teamet består i dag av sju dyktige personer, hvor fire sitter i Oslo. Arbeidet gjelder hovedsakelig Norge, men du vil også supportere dine kollegaer i Sverige og Finland. Du blir en del av en multikulturell avdeling som fokuserer på kunnskapsdeling og utvikling på tvers av alle lokasjonene. Sammen med det nordiske teamet vil du ha ansvaret for brukerstøtte, drift og vedlikehold, samt virksomhetsstøtte. Å yte meget god kundeservice, inneha interesse for teknologi og kan kontinuerlig indentifisere forbedringsområder er viktige egenskaper for å mestre denne rollen.

 

Høres dette interessant ut? Da håper vi du leser videre!

 

For å lykkes i denne stillingen må du

Ta ansvar, være engasjert og ha stor interesse for den tekniske verden. Du må være flink til å følge opp og god til å kommunisere både med ikke-tekniske ansatte og våre IT leverandører. Du må synes det er gøy og motiverende å hjelpe andre med IT-relaterte spørsmål. Du liker å grave i ulike problemstillinger og er nysgjerrig av natur, i tillegg innehar du høy grad av proaktivitet og har stor gjennomføringsevne.  

 

Arbeidsoppgaver

 • Førstelinjesupport for våre ansatte
 • Brukerstøtte og brukeradministrasjon
 • Registrere henvendelser, prioritere, følge opp og utføre oppgaver
 • Daglig drift og vedlikehold av arbeidsstasjoner, videokonferransesystem og dokumentsystem
 • Feilsøking på applikasjoner og arbeidsstasjoner i samarbeid med eksterne IT-leverandører
 • Support på printere og skannere
 • Oppsett av utstyr og programvare

 

Kvalifikasjoner

 • IKT-fagbrev eller annen relevant IT utdanning
 • Erfaring fra IT support er en stor fordel
 • God fremstillingsevne i både norsk og engelsk er et krav

 

 

Det vil legges stor vekt på dine personlige egenskaper for denne stillingen.

For at nettopp du skal bli vurdert må du registrere full CV og din personlige søknad på www.manpower.no, og søke direkte der. Dokumentasjon som attester og vitnemål bes fremvises på et eventuelt intervju.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: PRA GROUP NORGE AS
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: IT
Underkategori: Helpdesk / Brukerstøtte, Teknisk IT-support, - IT
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 02.04.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1029521
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Tharani Thavapalan
Tharani.Thavapalan@Proservia.no

Julia Marcusson
Julia.Marcusson@manpower.no