Lagermedarbeider/Truckfører

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

Bertel O. Steen ønsker å ta en ledende rolle i den store transformasjonen som bilbransjen er inne i, og å bidra til utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger.

Selskapet har ca. 2 600 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.

 

For sommeren 2019 søker vi nå etter lagermedarbeidere/truckførere til Bertel O. Steen sitt splitter nye sentrallager på Fjeldbo næringspark. Her vil du jobbe i et topp moderne lager med det siste innen teknologi.

 

Oppstart for sommeren 2019 vil variere ut fra Bertel O. Steen sitt behov, og din tilgjengengelighet. Det er muligheter for oppstart etter påske og frem til starten av juni.

 

Hvem er du?

Det er flott om du har noe erfaring fra lager, men det viktigste for oss er at du har stå-på-vilje og jobber effektivt og nøyaktig. Du er en lagspiller og er fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver. Du har truckførerbevis og gjerne noe erfaring. Du behersker norsk språk skriftlig og muntlig.

 

Vi tilbyr:

En hektisk og aktiv hverdag i en bedrift preget av godt arbeidsmiljø. Du får god opplæring og oppfølging.

Lønn er konkurransedyktig.

Topp moderne lokaler og dyktige kollegaer.

 

Hvis du synes dette virker spennende, og du kjenner deg igjen i våre ønsker og krav vil vi gjerne ha din søknad. Vi ønsker å gi deg som søker en så god oppfølging som mulig,så det er fint om du benytter linken i annonsen for å søke på stillingen.

Vi starter utvelgelse rett etter påske, og aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende.

 

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Bertel O Steen AS
Antall stillinger: 10
Industri: Manpower
Fagfelt: Lager og logistikk
Underkategori: Lagermedarbeider, Lasting og lossing, Truckkjøring
Stillingstype: Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Akershus
 Skedsmo
 Fjellbo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 12.04.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1029611
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Espen Sakshaug
Espen.Sakshaug@manpower.no