Vil du bli rådmann i Hamar kommune?

Hamar er den største byen i og administrasjonssenter for Innlandet. Kommunen har god vekst både i befolkning og arbeidsplasser. Utbygging av ny E6 og dobbeltsporet jernbane vil gi en reisetid til Oslo på under en time og i overkant av en halvtime til Gardermoen. Hamar satser mye på byutvikling, og er en av landets beste på kultur, idrett og skole. Næringslivet er mangfoldig og teller blant annet landets største miljøer for spillutvikling, VR og bioteknologi i tillegg til bedrifter som Norsk Tipping, Sparebank 1 Østlandet og Eidsiva Energi. Hamars naturgitte kvaliteter strekker seg fra Mjøsa via et grønt åkerlandskap til høyfjellet, og gir særdeles stor valgfrihet både når det gjelder hvordan man vil bo og bruke fritiden.

Hamar kommune ønsker å være blant de beste kommunene i Norge å bo i, og har store ambisjoner for utviklingen. En moderne og framoverlent kommuneorganisasjon er den viktigste faktoren for å lykkes med dette. Til å lede denne organisasjonen søker vi en tydelig, åpen og involverende leder med et sterkt engasjement for lokalsamfunnet.  En pådriver for endring og digitalisering, som bygger tillit og jobber tett med politikere og ansatte.

 

For mer informasjon, kontakt gjerne våre rådgivere i Experis Executive, Wenche Rasch, mobil 995 95 013, eller Øystein Dahl, mobil 905 68 285. Alle henvendelser behandles konfidensielt i en innledende fase, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: HAMAR KOMMUNE
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Administrasjon, Organisasjonsutvikling, Ledelse
Arbeidssted: Hedmark
 Hamar
Rolle: Toppleder

Søk på stillingen

Publisert: 12.04.2019
Søknadsfrist: 28.04.2019
Ref. nr.: 1029616
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Wenche Rasch
Telefon +47 99 59 50 13

Øystein Dahl
Telefon +47 90 56 82 85