Regnskapskonsulent i deltidsstilling

Ingeniør Sverre Hollie AS er en autorisert rørleggerbedrift som holder til på Rødtvet i Oslo. Vi utfører oppdrag innen sanitæranlegg, varmeanlegg og sprinkleranlegg for nyanlegg og rehabiliteringsprosjekter i Oslo og omegn. Som følge av vår fagkompetanse er vi sentralt godkjent i øverste godkjenningsklasse 3, som gjør at vi kan påta oss alle typer oppdrag. Vår ekspertise ligger innen totalentrepriser på større boligprosjekter hvor vi gjennom en årrekke har hatt tett samarbeid med de største entreprenører og utbyggere på Østlandet. Vi setter høye krav til faglig utførelse, og vi er opptatt av å gjennomføre våre oppdrag på den aller beste måte for alle våre oppdragsgivere. Vi kan tilby lang erfaring og høy fagkompetanse innen vårt fag. Vi ønsker at våre kunder skal være trygg på at vi gjennomfører våre oppdrag i tråd med inngåtte avtaler og forventninger. Vi leverer produkter av høy kvalitet fra anerkjente produsenter.

Beskrivelse av stillingen:

Prosjektregnskap med lønnsoppgaver. Visma Contracting som system.

 

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Det kreves minimum 5 års erfaring innen prosjektregnskap og lønn.

Vi søker etter en selvstendig person som vil trives med å jobbe i en liten administrasjon. Ansvarsbevisst, samarbeidsvillig og evne til å fullføre oppgaver vil være viktige egenskaper.

Vi tilbyr:

En selvstendig stilling i et solid firma som har gode rutiner. Stillingen er deltid, og vil være 50-70% etter nærmere avtale. Dette er et engasjement, men muligheter for fast stilling. Egen parkeringsplass utenfor kontoret. Lønn etter avtale.

Stillingsinformasjon

Kunde: Ingeniør Sverre Hollie AS
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Stillingstype: Deltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 08.04.2019
Søknadsfrist: 22.04.2019
Ref. nr.: 1029620
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Elin Fosse
Telefon 48105656
Elin.Fosse@manpower.no