Lyst å kjøre nye biler samtidig som du tjener gode penger?

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Vi i Manpower avd. Lager-logistikk har en fin gjeng med medarbeidere som jobber for oss i forskjellige oppdrag hos en av våre spennende kunder innen bilindustrien. Grunnet økende arbeidsmengde trenger vi nå å øke teamet, og ser etter deg som kan begynne i jobb med snarlig oppstart og som har lyst å jobbe i sommer og videre utover høsten.

 

Har du interesse for biler, liker å arbeide under høyt tempo, er nøyaktig og målbevisst? Har du i tillegg førerkort klasse B? Da kan du være den vi ser etter!

 

Hva kan vi tilby deg?

En fartsfylt og spennende sommer i oppdrag hos en av våre hyggelige kunder. Arbeidsoppgavene vil variere avhengig av hvilken avdeling hos kunden du skal jobbe, men går i alt kjøring av nye biler til- og fra lokasjoner, til klargjøring, ombygg og understellsbehandling av bilene. Hvilken avdeling du kan jobbe i er avhengig av din kompetanse og bakgrunn, og selvfølgelig dine ønsker.

 

Hos oss kan du stole på å få god og tett oppfølging med en erfaren konsulent, som er der for å sikre din trivsel og utvikling.

 

Som ansatt i Manpower kan du også regne med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Hos denne kunden arbeider du mot et bonussystem med svært gunstige betingelser for den som motiveres av å arbeide mot oppsatte mål. Du vil også få arbeidsklær og ta del i vår pensjonsordning.

 

Psst! Manpower ble i år utsett til Årets bemanningsselskap av Finn.no, og ManpowerGroup ble kåret til et av verdens mest etiske selskaper av Ethisphere Institute, for åttende år på rad.

 

Hva ser vi etter?

Vi ser etter deg som er arbeidslysten, glad i høyt tempo på jobb og har et ønske om å alltid bidra med dit beste. For å passe godt in vårt team tror vi også at du er positiv og nysgjerrig til å lære deg nye ting, har god ordenssans og liker å bidra til et godt arbeidsmiljø hvor alle føler seg inkludert og velkommen. Det er viktig å ha det gøy på jobb!

 

Krav til kvalifikasjoner

  • Gode skriftlige og muntlige norskkunnskaper
  • Førerkort klasse B
  • Relevant arbeidserfaring vil bli vektlagt

 

Er du klar for en sommer med nye utfordringer og synes dette høres spennende ut? Søk stillingen i dag via linken «Søk på stillingen» og registrer dit CV der. Vi intervjuer fortløpende.

CV sendt direkte på mail vil ikke bli vurdert.

 

Velkommen med din søknad!

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 5
Industri: Manpower
Fagfelt: Transport og distribusjon, Lager og logistikk
Underkategori: Sjåfør klasse B, Teknisk bilklargjører, Mekaniker, Logistikk
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 09.04.2019
Søknadsfrist: 28.04.2019
Ref. nr.: 1029648
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Therese Alneman
Telefon 22 01 80 00

Elin Oskarsdottir
Telefon 22 01 80 00