Systemadministrator

Symetri Collaboration utvikler og leverer samhandlingsløsningen Interaxo (SaaS) til prosjekter og organisasjoner med fokus på «alle som bygger noe». Symetri Collaboration er markedsleder i Norge og har mer enn 75.000 brukere i Norden. Symetri Collaboration er etablert i Norge og Sverige. Blant våre kunder i Norge finner du Equinor, Statens vegvesen, Veidekke, Statnett, Statkraft, Bane NOR og SINTEF.

Vi søker deg som ønsker å gå inn i et etablert, moderne DevOps-miljø.

 

Symetri utvikler og leverer innovative samhandlingsløsninger til prosjekter innen bygg og anlegg, energi og engineering. Løsningene våre blir benyttet av 75.000 brukere daglig på verdensbasis, og det er høye krav til stabilitet. Vårt produkt, Interaxo, er en standard SaaS-løsning med ulike tilleggsmoduler som leveres til våre kunder.

 

Til avdelingen applikasjonsdrift er vi på jakt etter vår nye systemadministrator. Som systemadministrator vil du inngå i et DevOps team på 4. Vi søker deg som brenner for gode IT-løsninger og er en erfaren applikasjonsdrifter.

 

Hva vil du gjøre hos oss?

Du vil få sentrale oppgaver som drift, monitorering, support på 2. linje, loggføring, tilpasning av verktøy og hente informasjon fra applikasjonene.

 

Du vil også bidra med applikasjonsdrift på de andre produktene i vår portefølje. Du vil jobbe tett med utviklerne som feilretter kode i applikasjonene. Vi har også en fleksibel vaktordning som rullerer mellom teammedlemmer.

 

Hvem er du?

Du har gjerne jobbet noen år med applikasjonsdrift og har erfaring med å drifte SaaS-løsninger. Du er tilhenger av nye driftsmetoder og ønsker å jobbe i et team med fokus på DevOps. Da du vil jobbe med monitorering er det viktig at du har kjennskap til overvåkningsverktøy som Splunk eller lignende.

 

Det er en fordel om du er god på kravstilling og kartlegging av forventninger. Du setter deg lett inn i nye fagområder og involvere andre kollegaer dersom det er nødvendig.

 

Som person er du uredd og du ser heller løsninger fremfor problemer. Du liker å jobbe selvstendig og kan prioritere oppgaver i stressende situasjoner. Det er viktig for deg å ha ryddige prosesser og evne til å dele kunnskap med andre i teamet samt øvrige kollegaer.  

 

Du har minimum en bachelor og er vant med å kommunisere på både engelsk og norsk.

 

Hvorfor jobbe hos oss?

I Symetri Collaboration har vi et godt og sammensveiset arbeidsmiljø med mye humor. Vi er opptatt av de beste løsningene og prosjektlykke hos våre kunder. Vi er i dag 50 ansatte som heier hverandre frem og sammen vil legge til rette for at du skal lykkes. For å få til dette er vi opptatt av at alle våre ansatte kjenner seg igjen i våre verdier; smidig, ekte og engasjert. Vi har flere sosiale arenaer og vi drar årlig på kick off til forskjellige destinasjoner, både i inn- og utland.

 

Symetri Collaboration holder til i fine og lyse lokaler rett ved togstasjonen på Skøyen. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og har høyt fokus på medarbeidertilfredshet. I 2018 kom vi på pallen i Great Place to Work sin kåring av Norges beste arbeidsplasser, og det er vi skikkelig stolte av!

 

Dersom du synes dette høres ut som en interessant mulighet eller har spørsmål om stillingen vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Experis IT ved Karoline Erlien, 928 53 847 / karoline.anglevik.erlien@no.experis.com eller Sonia Gagneet Kaur, 478 31 393 / Sonia.gagneet.kaur@no.experis.com

 

Stillingsinformasjon

Kunde: SYMETRI COLLABORATION AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: - IT
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 10.04.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1029665
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Karoline Anglevik Erlien
Telefon 928 53 847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com

Sonia Gagneet Kaur
Telefon 478 31 393
Sonia.Gagneet.Kaur@no.experis.com