Tech Recruiter

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Vår visjon er å være ledende i å skape og levere de tjenester som gjør våre kunder til vinnere i et arbeidsmarked i kontinuerlig forandring. Vi er en av verdens ledende aktører innen kompetanseleveranser.

 

Vår rekrutteringsenhet er i vekst og vi utvider nå team IT med en Tech Recruiter. Vi er et sammensveiset team på 7 som er på jakt etter en strukturert, uredd og pragmatisk kollega som innehar en utpreget positiv holdning, og som ønsker å bidra i utviklingen av våre rekrutteringsleveranser.

 

Som Tech Recruiter vil du i tett samarbeid med våre rådgivere drive effektive og løsningsorienterte rekrutteringsprosesser på vegne av våre kunder. Du vil være hovedansvarlig for kandidatsøk og jobbe aktivt med research, markedsovervåkning og kartlegging av kandidatmarked.

 

Arbeidsoppgaver

 

 • Delta i salgs og kravspesifikasjonsmøter hos kunder sammen med våre rådgivere
 • Drive search & selection, og gjennomføre kandidatintervjuer
 • Identifisere aktuelle kandidater, aktivt kontakte og bygge relasjoner med dem
 • Videreutvikle metoder for å attrahere kandidater og bidra til at vi er tilstede i relevante rekrutteringskanaler
 • Kvalitetssikre leveranser gjennom testing av kandidater og referansesamtaler
 • Bistå i annonseskriving og eventuelt håndtere dialog mot 3.parts leverandører ifm utforming av større digitale annonsekampanjer
 • Ved behov og kapasitet; delta i interne forbedringsprosesser, samt andre verdiøkende initiativ og prosjekter

 

 

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper

 

Vi ser etter deg som er fryktløs når det kommer til å snakke med fremmede mennesker, spesielt på telefon. Du er en sterk relasjonsbygger, har en positiv innstilling og jobber samvittighetsfullt for at teamet skal nå sine mål hver dag. Du er nysgjerrig og evner å sette deg inn i ukjente problemstillinger. Videre er det viktig at du trives med et høyt arbeidstempo og en atmosfære hvor det er høyt under taket. Du er også et ordensmenneske som holder stor grad av struktur og kvalitet fra start til slutt i dine leveranser.

 

Fortrinnsvis har du minimum en bachelorgrad innen øk.adm./salg & marketing eller IT og du kan vise til arbeidserfaring ved siden av studiene innen salg/kundeservice eller lignende. Personlig egnethet kan kompensere for manglende formell bakgrunn. Du bør ha en interesse for sosiale medier og ha god systemforståelse.

 

IT er et av de største satsningsområdene i ManpowerGroup globalt. Følgelig er det viktig for oss at du syns teknologi er gøy, og at du ønsker å fordype deg i nettopp dette. Du vil komme tett på våre kunders digitaliseringsreiser og lære mer om hvordan IT vil påvirke framtiden.

 

Hos oss vil du

 

 • Bli del av en humørfylt gjeng som verdsetter en god latter
 • Få kollegaer som har høye ambisjoner for seg selv og sine kunder
 • Få muligheten til å utvikle deg innen salg, rekruttering og IT
 • Få dekket nødvendige kurs og sertifiseringer innen bruk av verktøy for personlighets og evnetesting mm.

 

Om dette høres ut som en passende utfordring for deg ønsker vi gjerne at du melder din interesse! Er du nysgjerrig men fortsatt litt usikker kan du kontakte våre rådgivere ved Karoline Anglevik Erlien på tlf 928 53 847 eller Vedrana Dzonlez på tlf 908 58 362. Søknader vil behandles fortløpende.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: EXPERIS AS
Antall stillinger: 2
Industri: IT
Fagfelt: HR / personal
Underkategori: Rekrutteringskonsulent / koordinator, Employee branding konsulent / koordinator
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 10.04.2019
Søknadsfrist: 30.04.2019
Ref. nr.: 1029667
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Karoline Anglevik Erlien
Telefon 92853847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com

Vedrana Dzonlez
Telefon 90858362
Vedrana.Dzonlez@no.experis.com