Applikasjonskonsulent

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag, ca. 1.250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs!, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop 110 byggevarehus i kjedene Obs! Bygg,og Coop Byggmix. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i ett av 78 samvirkelag i Norge. Coop har i dag 1,6 millioner medlemmer og en årlig omsetning på 59 mrd. kr.

 

Coop Norge SA er samvirkelagenes fellesorganisasjon og eid av disse. Coop Norge skal ivareta sentrale fellesoppgaver for samvirkelagene som innkjøp, vareforsyning og kjededrift, og med dette legge til rette for optimal drift i lagene og konkurransedyktighet ut mot medlemmer og forbrukere. Coop Norge SA driver ytterligere virksomhet gjennom sine datterselskap Norsk Butikkdrift AS, Coop Norge Eiendom AS, Coop Norge Industri AS og Coop Norge Transport AS.

 

Coop ønsker å styrke IT-organisasjonen innenfor SAP økonomiområdet. Det kompetente SAP miljøet i Coop IT består av 50 profesjonelle stillinger over seks team. Dette er limet mellom teknologi, prosess og forretningsutvikling som gjør at Coop er teknologisk i forkant av konkurrentene.  

 

Vi leter etter en ny applikasjonskonsulent til økonomiteamet på IT. Teamet består av 7 dyktige medarbeidere i dag. I denne rollen vil du jobbe med både utvikling og forvaltning innenfor økonomiområdet på IT med hovedfokus på SAP. Du vil ha tett kontakt med kundene våre på forretningssiden. Du vil ha fokus på økonomiløsninger i hele Coop, deriblant også økonomiløsninger for S-lagene rundt i Norge. Som nyutdannet vil du få opplæring og egen mentor for å sikre en god start på din karriere.

 

Avdelingen deler lokale med resten av Coop Norge SA sin IT-organisasjon, fortiden lokalisert på Sinsen.

 

Arbeidsoppgaver:

- Brukersupport, overvåking og feilsøking

- Videreutvikle økonomiprosesser i forretning

- Dokumentasjon av prosesser

- Kompetanseoverføring internt

- Avansert problemløsning

- Proaktiv jobbing med ressurser

- Rutiner, dokumentasjon og gjennomføring av test

 

 

Hvem er du?

Vi ser etter en kandidat som er nyutdannet innenfor IT eller Økonomi eller eventuelt en som har jobbet noen få år. Du har interesse og forståelse for regnskap/økonomi. I denne rollen får man mulighet til å lære mer om SAP og fokusere på at løsningene skal fungere best mulig for sluttkundene.

 

Vi ser etter deg som har:

- Evne til å sette deg inn i nye problemstillinger

- Sulten på å videreutvikle deg

- Gode samarbeidsevner

- Strukturert

- Initiativrik

- Du er kundefokusert og håndterer stress

 

Hvorfor jobbe hos oss?

 «Vi ønsker å sette kunden først i alt vi gjør, og jobber nå med flere spennende programmer for å utvikle løsninger som skal ta kundeopplevelsen til et nytt nivå. Vi søker nå etter flere nytenkende og dyktige medarbeidere som ønsker innflytelse og påvirkningsmuligheter. I Coop verdsetter vi ærlighet og omtanke for mennesker, dyr og miljø – Forbrukerne skal føle seg trygge når de handler hos oss.»

 

Dersom du synes dette høres ut som en interessant mulighet eller har spørsmål om stillingen vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Experis ved Karoline Anglevik Erlien, 928 53 847 / karoline.anglevik.erlien@no.experis.com  

 

Stillingsinformasjon

Kunde: COOP NORGE SA
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Integrasjon / ERP / CRM
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 11.04.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1029668
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Karoline Anglevik Ziesler
Telefon 928 53 847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com