Lyst å være fysisk aktiv samtidig som du tjener penger?

Vi i Manpower avd. Lager-logistikk ser nå etter flere lagermedarbeidere. Vi har i dag en fin gjeng med medarbeidere som jobber for oss i forskjellige lageroppdrag, rundt omkring i Oslo-Akerhus, men da vi går mot en travel sommer trenger vi å styrke teamet med flere arbeidsjern!

 

Har du arbeidet innen lager/logistikk før og vil ta ett skritt videre i karrieren? Eller du ny på arbeidsmarkedet og har lyst til å vise framføttene og skaffe deg verdifull arbeidserfaring for fremtiden? Vi har et bredt spekter med varierte oppdrag hos flere av våre hyggelige kunder, og matcher kundenes oppdrag etter din kompetanse.

 

Hva kan vi tilby deg?

En fartsfylt og spennende vår/sommer i oppdrag hos en av våre hyggelige kunder. Arbeidsoppgavene vil variere avhengig av kunde og din kompetanse, men går i alt fra plukk og pakk av varer til varemottak og trukkjøring.

 

Hos oss kan du stole på å få god og tett oppfølging med en erfaren konsulent, som er der for å sikre din trivsel og utvikling i oppdrag hos våre kunder.

 

Som ansatt i Manpower kan du også regne med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

 

Psst! Manpower ble i år utsett til Årets bemanningsselskap av Finn.no, og ManpowerGroup ble kåret til et av verdens mest etiske selskaper av Ethisphere Institute, for åttende år på rad.

 

Hva ser vi etter?

Vi ser etter deg som er arbeidslysten, glad i høyt tempo på jobb og har et ønske om å alltid bidra med dit beste. For å passe godt in vårt team tror vi også at du er positiv og nysgjerrig til å lære deg nye ting, har god ordenssans og liker å bidra til et godt arbeidsmiljø hvor alle føler seg inkludert og velkommen. Det er viktig å ha det gøy på jobb!

 

Krav til kvalifikasjoner

Gode skriftlige og muntlige norskkunnskaper

Gode datakunnskaper

Trukkførerbevis (T1-T4) og relevant arbeidserfaring vil bli vektlagt

Førerkort klasse B og tilgang til egen bil er en fordel, men ikke et krav

 

Er du klar for en sommer med nye utfordringer og synes dette høres spennende ut? Søk stillingen i dag via linken «Søk på stillingen» og registrer dit CV der. Vi intervjuer fortløpende.

CV sendt direkte på mail vil ikke bli vurdert.

 

NB! Spesifiser i din søknad når du er klar for å begynne i jobb og hvor lenge du kan jobbe.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 10
Industri: Manpower
Fagfelt: Lager og logistikk
Underkategori: Lagermedarbeider, Varemottak, Terminalmedarbeider, Truckkjøring, Logistikk
Stillingstype: Sommerjobb, Deltid, Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo, Akershus
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 11.04.2019
Søknadsfrist: 28.04.2019
Ref. nr.: 1029680
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Therese Alneman