IT Driftskonsulent

Hos Brødrene Dahl trives vi med å skape merverdier for våre kunder og gi de det lille ekstra. Som Norges ledende tekniske handelsbedrift er innkjøp, salg og logistikk kjernen i vår virksomhet, og vi ivaretar hver dag behovene til over 26 000 kunder innenfor VVS, VMT, Industri, Verktøy, Havbruk, Olje & Gass, Vannkraft og Samferdsel. Våre 1 150 motiverte medarbeidere har skapt en solid bedrift med over 7 milliarder kroner i omsetning og virksomhet på 57 steder i Norge. Selskapet er en del av det franske industrikonsernet Saint-Gobain.

 

Brødrene Dahl står foran store utviklingsprosjekter innenfor logistikk, samt digitale løsninger mot kunder, leverandører og egne ansatte. Vi trenger derfor å styrke teamet vårt og skal ansette flere nye medarbeidere på IT-avdelingen.

 

For å understøtte selskapets strategi rundt digital transformasjon og et økende behov for modernisering av vår IT infrastruktur ønsker vi nå å styrke IT miljøet vårt i Oslo med ytterligere en IT driftskonsulent!

 

Om stillingen

I Brødrene Dahl har vi et høyt fokus på optimalisering og automatisering av både etablerte arbeidsprosesser og hendelsesbaserte oppgaver, med mål om å gjøre løsningene våre så enkle og brukervennlige som mulig. Som IT Driftskonsulent hos oss vil du derfor være sterkt involvert i videreutviklingen av vår tekniske plattform og yte støtte til IT utviklingsavdelingen i forbindelse med leveranse og hyppigere utrulling av ny funksjonalitet. DevOps tankegang er en forutsetning. Vi skal framover iverksette flere endringer og har satt i gang evalueringsprosesser knyttet til valg av cloud-tjenester i Azure og flere andre cloud providers i samarbeid med konsern IT. I denne sammenheng vil du ha stor påvirkningskraft og rom til å være aktiv og vise initiativ. Vårt mål på sikt er å bygge en automatisert og selvbetjent infrastruktur som gjør oss i stand til realisere våre kunde og digitaliseringsløfter på en raskere og mer sikker måte. Du må være beredt på å delta i forvaltningsoppgaver knyttet til incident og problem management, med fokus på effektiv håndtering av disse. Avdelingen du vil inngå i består av 12 dedikerte medarbeidere i dag.

 

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som jobber godt både selvstendig og i team, og som trives i en hverdag som varierer mellom løpende og prosjektbaserte arbeidsoppgaver. Du evner å sette deg inn i nye problemstillinger og tar ansvar for egen læring og utvikling. Du takler hektiske situasjoner og stress godt og du evner å holde hodet kaldt når det brenner rundt deg. Videre er du serviceinnstilt og aktiv bidragsyter i diskusjoner rundt problemløsning.

 

Kvalifikasjoner

 • Minimum bachelorgrad innen IT fag med fordypning innen drift av datasystemer
 • Fortrinnsvis 2-4 års erfaring med drift med fokus på automatisering av IT drift, men nyutdannede oppfordres også til å søke
 • Kjennskap til Infrastructure as Code
 • Kjennskap til public/private Cloud
 • Kjennskap til Cloud tjenester som IaaS, PaaS og SaaS.
 • Generell god kompetanse på IT infrastruktur
 • God kompetanse på servermiljøer basert på Windows server 2012, 2016 og Linux
 • God kjennskap til scripting og Powershell
 • Generell god kompetanse på nettverk og IT-sikkerhet
 • Kjennskap til ITIL
 • Kjennskap til SQL og databaser
 • Gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

 

 

Vi tilbyr:

Spennende arbeidsoppgaver, kontinuerlig læring og gode utviklingsmuligheter, inkludert muligheter for kurs og sertifiseringer. Du vil møte trivelige kolleger i et godt forankret arbeidsmiljø med stort fokus på HMS.

 

Er du personen vi ser etter?

Ta kontakt med vår rådgiver i Experis for en uformell prat, Vedrana Dzonlez, tlf. 908 58 362 / vedrana.dzonlez@no.experis.com.

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Brødrene Dahl A/S
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Windows Server, Nettverk / Infrastruktur / Virtualisering, Integrasjon / ERP / CRM, - IT
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 11.04.2019
Søknadsfrist: 05.05.2019
Ref. nr.: 1029686
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Vedrana Dzonlez
Telefon 90858362
Vedrana.Dzonlez@no.experis.com