ADMINISTRASJONSKOORDINATOR MED ENKLERE MARKEDSOPPGAVER

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

For vår kunde søker vi etter en energisk og initiativrik medarbeider. Her vil du få sjansen til å jobbe sammen med dyktige mennesker i et spennende miljø. Lokalene til kunden ligger sentralt og er topp moderne. Stillingen er et engasjement, men her vil det absolutt være mulig for fast stilling for rett person. Du vil få mange spennde oppgaver, og det er både ønskelig og mulighet for god utvikling i stillingen. Vi ønsker å komme ti kontakt med deg som har mulighet til å starte relativt raskt, men å finne den rette medarbeideren er det viktigste.

 

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

-Administrative oppgaver for avdelingen

-Innkjøp

-Bidra og være med på gjennomføring av events

-Administrere markedsaktiviteter

-Noe rapportering

-Bidragsyter i digitale prosjekter

 

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har erfaring fra både administrativt og markedsrettet arbeid. Du utfører gitte oppgaver med stort engasjement og nøyaktighet, men tar også initiativ til videre utvikling. Du er et utpreget service menneske, som ønsker å bidra til at hele avdelingen lykkes. Har du utdannelse innen markedsføring, vil det være en stor fordel. Engelsken din er meget god, både muntlig og skriftlig. Du har erfaring fra arbeid med digitale verktøyer, og har gjerne hatt ansvar for sosiale medier i jobbsammenheng.

 

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen, vil vi gjerne høre fra deg.

 

Registrer din CV på Manpower.no og søk deretter elektronisk på stillingen!

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Administrasjon, Media / markedsføring
Underkategori: Administrasjonskoordinator / konsulent / assistent, Markedskoordinator
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 12.04.2019
Søknadsfrist: 23.04.2019
Ref. nr.: 1029700
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Anniken Reed
Anniken.Reed@manpower.no