Barnehagelærer i Østfold

Er du barnehagelærer?
Vi søker etter barnehagelærere til private og offentlige barnehager i Østfold.

Manpower satser på oppvekst, og har etablert et team i Østfold som jobber med bemanning og rekruttering til skoler og barnehager. Blant våre kunder har vi både offentlige og private barnehager som trenger hjelp til å finne barnehagelærere. Det kan være både korte og lange oppdrag, og oppdrag som kan føre til fast ansettelse.

 

Foretrukne egenskaper:

Barna våre er det viktigste vi har, så vi ønsker at du som søker har et oppriktig ønske om å være en del av barns oppvekst, utvikling og læring.

Vi vil at du er en god rollemodell som møter både barn og kolleger med positivitet, åpenhet og trygghet.

 

 

Kvalifikasjonskrav:

Skal du søke på denne stillingen må du ha fullført en bachelor som barnehagelærer eller førskolelærer.

 

Har du tatt utdanningen din i utlandet må du ha godkjenning fra Nokut og Udir.

 

Er du fremmedspråklig må du dokumentere bestått norskprøve B1 i muntlig framstillingsevne, lytting og lesing og A2 i skriftlig framstillingsevne. Skal du jobbe som pedagogisk leder, stilles det noe strengere krav til språk. Dette kravet er fra endringer i barnehageloven som trådte i kraft 1. august i fjor.

 

 

Vi kan tilby:

Hos oss får du mulighet til å jobbe på forskjellige barnehager, og du får frihet til å takke ja eller nei til de oppdragene vi tilbyr. Du kan på denne måten velge hvor og når du vil jobbe. Dette er en fin måte å lære mye på kort tid, da du kan se hvordan forskjellige barnehager jobber.

 

Likelønnsprinsippet i vikarloven garanterer at du får samme lønn som når du er ansatt i barnehagen. Vi bruker KS/PBL sine tariffer.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 10
Industri: Manpower
Fagfelt: Oppvekst og undervisning
Arbeidssted: Østfold

Søk på stillingen

Publisert: 15.04.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1029717
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Morten Strand
Morten.Strand@manpower.no